Motivacijski predavač

70

 

Naš suradnik i urednik na portalu, Mario Bebek, motivacijski je predavač koji je održao preko 150 motivacijskih predavanja na teme vezane o osobama s invaliditetom i kako se u društvu ponašati prema osobama s invaliditetom. Ujedno je i ministrant u župi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Zagrebu (Stenjevac). Rođen je 28. listopada 1991. godine. Iako je imao 28 operacija s dijagnozom “artrogripoza” kod koje dolazi do ukočenja zglobova, deformacije kostiju i mišića, ovaj mladić pun je optimizma i planova za budućnost.
Osim što je održao preko 150 motivacijskih predavanja, Mario je bio i gost u nekoliko TV emisija, ali je i jedan od jedanaestoro mladih Hrvata koji su svoj život pretočili u predstavu “Disabled prejudice” (Onemogućimo predrasude). Predstava je nastala u suradnji s umjetnicima kazališta Arena Stage iz Washingtona, a dobili su i podršku od američkog veleposlanstva. Predstavom su pokazali kako se trebaju razbiti predrasude prema osobama s invaliditetom i kako su osobe s invaliditetom normalne osobe koje mogu raditi sve ako im pružimo priliku.
Vrlo smo ponosni na našeg prijatelja Maria Bebeka i velika nam je čast što je dio uredničkog tima našeg portala.
Svi koji želite postaviti pitanje vezano za osobe s invaliditetom, možete to učiniti putem obrasca, a Mario će vam odgovoriti na vaše pitanje putem elektroničke pošte. Najzanimljivija pitanja i odgovore ćemo i objaviti, dakako, vodeći računa o zaštiti podataka.

 

Hvala vam na povjerenju i neka vas prati Božji blagoslov!

 

 

{aicontactsafeform pf=11|use_css=1|aics_name=default name|field2_name=value field2}

PODIJELI