HVALA TI ISUSE!

Ima dana kada mi je teško i da niko da mi pruži ruku, da ublaži moje boli i da olakša bar malo mi muku. Samo Tvoja Isuse ta ruka, miluje me i tješi po glavi. Zato Ti se u molitvi javljam, pa da Ti se od srca zahvalim: “Hvala Kriste na svemu što si mi Ti dao, što mi daješ i što ćeš mi dati!” Tvoj sam sluga, srce ću Ti i Dušu svoju ja dati. Amen. Aleluja!

26.06.2020. Brat Bojan.

ZAHVALA GOSPODINU ISUSU IZ DUBINE SRCA: “Hvala Ti Isuse…”

Poštovana i draga braćo i sestre u Kristu! Ovdje možete ostavljati vaše molitvene zahvale koje će se čitati pred Presvetim u nekoliko molitvenih zajednica. Vašu zahvalu napišite iz srca i svojim riječima. Započnite npr. ovako “Hvala Ti Gospodine Isuse…(dalje napišite svojim riječima). Vašu molitvenu zahvalu pošaljite na email adresu [email protected] a mnoge ćemo objaviti i ovdje na portalu. Nikada ne smijemo zaboraviti zahvaljivati Isusu jer On je naš PUT, ISTINA I ŽIVOT…HVALA TI I SLAVA ISUSE!

 

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

PODIJELI