ZADNJA vremena dolaze !! Tu su pred vratima ! ….ĐAVO se kao ričući lav propeo na zadnje noge ! Više se ne skriva ! ….preko svojih sluga i svih koji su mu se predali u službu….reži i udara na sve živo ! ….želi uništiti sve Božje ! …..želi vas svim silama udaljiti od Boga !….sa mnogima to i uspijeva ! Sami mu to puštate jer se odričete Božjeg ! Odbijate prihvatiti Riječ Božju ! ….odbijate odreći se djela đavoljih ! …prihvaćate tzv. moderno vrijeme….ne shvaćajući da ih nadahnjuje sam đavo kako bi vas udaljio ! ….vaši jezici su isprljani psovkama…bogopsovkama…kletvama…ogovaranjima…laganjem….osudama svih oko sebe…optužbama…itd !
Vaša djela nisu Božja. A ono što činite hvalite se i pripisujete svojoj dobroti….unatoč riječima Isusa Krista….”samo je JEDAN dobri…Otac na Nebesima !..”
Ego vas tjera da ste uvijek najvažniji i uzdižete se iznad svih. Ako nije po vašem grizete sve oko sebe. U svemu morate biti prvi…..”tko zeli biti prvi…neka prvo bude zadnji i najmanji….”
Blud je dio tradicije postalo….što bludniji….to popularniji ….zar ne znaš da đavo blud nadahnjuje…
Oholost ispunja svaku vašu poru…osjećaju to mnogi oko vas ! Laž i krivokletstvo dio su vaše svakodnevnice….zaboravljaš da je sotona kralj laži….ili si možda toga i svjestan ? ….
U svemu mislite da ste baš vi pravedni…i da jedino vi najbolje znate….a jedini pravednik je Onaj na Nebesima ….!
Katolik si kažeš…..vjernik si……a molitva ti ne treba …sveta Euharistija ti ne treba…Riječ Božja ti ne treba…..Sveto Pismo ti ne treba….zapovjedi Božje tebi ne trebaju….djela milosrđa tebi ne trebaju….poniznost pred Bogom i predanje…..tebi ne trebaju….ljubav prema drugome tebi ne treba ….
Sam si sebi svet….kažeš….iznad si svih…baš ti….neka Bog malo stane na loptu kažeš….

Dolaze ZADNJA vremena…kada će narodi plaćati za nevjeru svoju ! ……DOLAZE …a toliko je naroda ne spremno…..toliko je pojedinaca ne spremno !
Ti si spreman kažeš ??……i ti si spreman…..a i ti isto ?
Dali bi s pozitivnim prošao sve zapovjedi Božje ??

Kažem vam ….zabluda svojih i nedjela niste ni svjesni…..stoga …malo vas je odabranih…od svih pozvanih….

Dolaze ZADNJA vremena….obrati se….Gospodinu se predaj….služi Mu….pokorno se pokaj za grijehe svoje i ispovijedaj ih…dopusti da te Duh Božji mijenja svakoga dana….budi redovit na Euharistijama….upijaj Riječi Božje……sve što činiš neka bude na Slavu Isusovu…
Ostavi se dosadašnjih grijeha ….i grješnog života…..počni živjeti po zapovijedima….svakodnevno se moli i dat će ti se…..ne kuni….ne proklinji….ne laži…ne psuj…ne izgovaraj Sveto Ime Božje uzalud !
Ne oholi se…ne ogovaraj….ne optužuj lažno….ne osuđuj….ne nadvisuj se na drugima…!
Pred Bogom ponizan budi…moli se….čini djela milosrđa….opraštaj stalno….neograničeno…..ljubi sve i neprijatelje svoje….moli za njih iskrena i ponizna srca…
Ta nitko od vas nije pravedan…nego sve dobro nadahnjuje ti sam Bog Duhom svojim….i sve što dobiješ i imaš….po Milosrđu i dobroti Božjoj si dobio !

Tebe se ovo ne tiče kažeš…..a ti….ti već činiš tako ?….šuti i ne hvali se….da te oholost ne prestigne…jer i onaj te sluša….i dopušteno mu je da te kuša…..tako se istinski važe vjera tvoja….

ZADNJA vremena dolaze……..OGANJ PAKLENI……..ili…….RAJ NEBESKI i VJEČNI ŽIVOT u KRALJEVSTVU BOŽJEM …….za svakog…..odredit će se po onome što je bio….i kako je činio…..a posebno koliko je ljubio….odvajat će se žito od kukolja…..pokvareno od čistog…..trulo od svježega….gledat će se kakva su vam bila srca….jezik….i djela vaša….
To sve nikog NEĆE mimoići…..nikog !

U koju skupinu spadaš ti ?…..prođi to u svojoj tišini…..NE HVALI SE ispod ovog teksta…!

OVO su riječi KOJE mi već danima dolaze nakon molitvi …posebno tijekom Euharistijskog slavlja svaki dan…!

Danima sam čekao i ‘slušao’….nakupljao u sebi…..i došao je trenutak to napisati….
Osude onih koji uvijek imaju nešto za prigovoriti….me NE ZANIMAJU !
Moje srce i duša…..moje misli …moj život….i moje sve pripadaju Gospodinu….riječi ljudske i osude su mi nebitne…

Ove riječi gore…..tiču se i mene…..i tebe….i tebe….i svih nas….nitko nije izostavljen….niti privilegiran…
U tim riječima ne tražite druge kojima bi ih prišili…..nego sebe….pogledajmo se svi u vlastito ogledalo koje Gospodin drži ispred nas svih…

Bdijte….i u molitvi budite….ljubite jedni druge i blagoslivljate ….i praštajte….čim više…tim bolje za svakoga od nas…nema puno vremena…
Tko se odrekne sebe….u Ime Božje….kažem vam…..krenuo je na Put Kraljevstva !

Ljubim vas i blagoslivljam !

Neka vas čuva i blagoslovi dobri Bog !

Slava Isusu Kristu !

Damir Bićanić

FOTO:Damir Bićanić /www.put-istina-zivot.com

Uredio: Damir Bićanić

PODIJELI