Tiho ubojstvo (abortus)

126

Žrtve ovog ubojstva ne mogu govoriti i ne mogu se braniti sami, ZATO IM TREBAMO MI! Svatko odlučuje za svoj život ali to rođeno dijete ne, da li ono ima izbora? TO JE DIJETE VEĆ OD ZAČEĆA! Nama nitko nije uskratio pravo za život, zašto bi mi nekome?

Možda netko nema idealne uvjete za dijete ali BOG ĆE DATI SVE ŠTO JE POTREBNO ZA ODGAJANJE TOG DJETETA. I postoje ustanove za pomoć roditeljima, postoje čak i domovi. Makar bili i nevjernici, pripadnici neke druge vjere, JEDNA STVAR SE NE MIJENA, TO DA JE TO ŽIVO BIĆE KOJE IMA PRAVO ŽIVJETI! BOG NE RADI GREŠKE,TO DIJETE NIJE GREŠKA !

Pa što ako postoji opasnost da bude bolestan, zar ga to čini manjem vrijednim? BOG JE DAO SVOG SINA NAŠEG ISUSA KRISTA ZA SVE NAS! Svatko nosi svoj križ, ali BOG nam daje onoliki križ koliki možemo nositi i ON nam pomaže na tom putu!

Abortus je kao da nekom date drogu, otrov koja će ih ubiti polako, točnije nećete pucati iz pištolja nego ćete ih UBITI na drugi način, ALI OPET STE UBILI. Ne bi nekom dali nešto što će im upropastiti život i ne bi ih ubili pištoljem, zašto bi onda UBILI to ne rođeno i nedužno dijete?

Ne smjemo šutiti, moramo govoriti umjesto te djece! Recite ljudima zašto je to krivo, svjedočite! Također abortus je opasan i za trudnice, osim duhovnih mogu biti i one fizičke..

Sve se može reći u par riječi koje glase: ABORTUS JE UBOJSTVO!

 

Tihana Pavelin

PODIJELI