Hvaljen Isus i Marija draga braćo i sestre!18.2 započela sam 30-nicu sv. Josipu, svom omiljelom svecu kao i svake godine što činim. 6.3. sam se probudila sa spoznajom znajući da sam dobila uslišanje, a ni sama ne znajući kako. Molila sam naime za posao i opisivala kakav bi voljela preko ljeta pošto sam student. Desilo mi se da sam pri kraju 30-nice i prespavala molitvu, ali sam brzo nadoknadila iduće jutro i onda bi opet navečer izmolila redovno za taj dan. To me nije omelo jer je moje pouzdanje u zagovor sv. Josipa ogromno otkad sam se obratila. Jednostavno sam vjerovala sv. Josipu i sve je moje pouzdanje bilo u njemu. 19.3 sam postila o kruhu i vodi jer to obično činim na sv. Josipa.
Dana 21.3., slučajno sam dobila poruku od bivše šefice bi li se voljela opet i ove godine vratiti na more. Srce mi je lupalo jer sam mislila tamo nema šanse da se više ikada vratim jer je posao jako, jako težak i zahtjevan i jednostavno smatram da nisam tako dobar kapacitet, ali eto…što vam reći, što poručiti.
HVALA MU BESKRAJNA,ZNALA SAM DA ME NEĆE IZNEVJERITI.

Gospa se ukazala sv. Brigiti i rekla: „Moja kćeri,ti ne znaš koliku je prednost moj Sin dao svetom Josipu pred drugim svecima. Moj Sin će na zemlji udijeliti sve što Ga Josip u nebu zamoli. Ja sam bila presretna što sam ga dobila za zaručnika. Revno nastoji da ga i drugi časte.“

Sv. Terezija Avilska također je rekla: „SVAKA MILOST KOJA SE MOLI OD SV. JOSIPA BIT ĆE SIGURNO DOBIVENA.“

To je jedna velika istina…i ja sam oduvijek u srcu osjećala da Bog Josipu jednostavno ništa ne može odbiti jer je njemu povjerio svog Sina….
VJERUJTE, JA SAM MU SVIM SRCEM VJEROVALA I JOŠ ME NIKAD NIJE IZNEVJERIO. Svaki puta mi je izmolio posao točno kakav sam opisivala…sve čuje…
Sretno!!
JOSIPE PRAVEDNI, MOLI ZA NAS!!

 

Zahvalna

PODIJELI