Sotonisti involvirani u pobačajne klinike: godišnje se ubije oko 50 milijuna djece diljem svijeta

166
Može li preživjeti ova naša civilizacija koja godišnje Molohu žrtvuje 50 milijuna nevine dječice?
Jasno je da ne može i da je Božja kazna blizu. Pobačaj i dženderizam najbrži su put uništenja cijeloga društva.
Današnje društvo ujedinilo se sa sotonom koji je čovjekoubojica od početka i otac laži (Iv 8.44). Pobačajne klinike često su mjesta koje sotonisti, wicca vještice i drugi okultisti i šamani odabiru kao radna mjesta i na kojima je lakše prinositi ljudske žrtve i to žrtve nevine djece – nekada u 9 mjesecu trudnoće, kako priznaju insideri iz SAD-a – a da pri tome nitko ne reagira. Te se nevine žrtve proklinju i prikazuju sotoni na crnim misama u ponoć toga dana jer je to potrebno da omile sotoni i da im uspiju čaranja i proklinjanja.
Ti isti sotonisti silno se boje kršćana koji mole svetu Krunicu pred pobačajnim klinikama. No oprez, veliko je to djelo i izravan udar na sotonino kraljevstvo: onima koji čine ta djela koja zaslužuju našu zahvalnost i divljenje, potrebna je redovita ispovijed, Pričest i molitva, škapular ili čudotvorna medaljica i škropljenje blagoslovljenom vodom kao zaštita!
To je borba protiv đavla i njegovih jataka prsa u prsa.

Sveti Pavao u poslanici Efežanima opominje da je to teška borba i da kršćanin za nju treba biti spreman:„Jer nije nam se boriti protiv krvi i mesa, nego protiv Vrhovništava, protiv Vlasti, protiv upravljača ovoga mračnoga svijeta, protiv zlih duhova po nebesima. Zbog toga posegnite za svom opremom Božjom da uzmognete odoljeti u dan zli i održati se kada sve nadvladate. Držite se dakle! Opašite bedra istinom, obucite oklop pravednosti,potpašite noge spremnošću za evanđelje mira! U svemu imajte uza se štit vjere: njime ćete moći ugasiti ognjene strijele Zloga. Uzmite i kacigu spasenja i mač Duha, to jest Riječ Božju. Svakovrsnom se molitvom i prošnjom u svakoj prigodi u Duhu molite(Ef 6, 12-18).“
I zbilja, nije bio mračan srednji vijek, mračno je ovo naše vrijeme čedomorstva.
Sotona preko ovog grijeha koji vapije za osvetom u nebu sve više zaposjeda naša društva i uništava njegove kršćanske temelje.
Naše društvo ne će moći napredovati dok se ne ukine taj đavolski zakon „prava“ na pobačaj.
Molimo se u ovoj godini posvećenoj Gospi Fatimskoj da otpočne pobjeda njezinog Bezgrješnog Srca koja će zaustaviti mašineriju ubojica naše djece i tako omogućiti preživljavanje ove naše umorne i sumorne civilizacije!
 
 
Dođite i pridružite nam se u molitvi i klanjanju pred Presvetim Oltarskim Sakramentom, 18.tog u mjesecu, u crkvi sv. Blaža u Zagrebu, od 19 – 22 sata, za spasenje Kristovih najmanjih, nerođenih.

 

Preuzeto: http://ontrebakraljevati.blogspot.hr/2017/05/sotonisti-involvirani-u-pobacajne.html

PODIJELI