HVALA TI NA RAZNOVRSNIM NAČINIMA PUTOVANJA

FOTO:J.Jurčević/www.put-istina-zivot.com
 
 
– Dobri Bože, hvala Ti što u našoj zemlji imamo toliko raznovrsnih prijevoznih sredstava – izračni, i cestovni, i pružni i vodeni. Svakome od nas je prijevoz dostupan i u blizini, vjerojatno baš svakome tko čita je na svega par minuta od doma. Svatko od nas može po svojoj želji i potrebi birati na koji način želi putovati. Hvala Ti što ne moramo danima putovati samo da bi došli do nekog prijevoza,a tek onda krenuti prema svom odredištu. Koliki ljudi u mnogim dijelovima svijeta satima i danima pješače noseći svoju prtljagu i djecu kroz opasne, nepregledne krajolike samo da bi stigli do nekog, recimo, autobusa sumnjive izdržljivosti koji ih onda opet danima, u neljudskim uvjetima, prevozi do nekog odredišta.
Dobri Bože, učini nas svjesnima da nemamo opravdanja kukati nad svakom sitnicom koja nas zadesi na našim nas putovanjima. Tako često primjećujemo nervozne vozače i putnike, nestrpljive, neljubazne, koji burno reagiraju i na najmanju sitnicu koja se kosi s njihovim planovima i očekivanjima. Molimo Te, otvori nam oči i srca da shvatimo koliko smo blagoslovljeni sa svime što imamo i da budemo zahvalni i na sigurnim putovanjima i komfornim i ugodnim vozilima.
 
LIJEPO NAM JE TU, BOŽE! HVALA TI!
 
Lidija Jagarić

Ako imate dara od Boga ali i nadahnuća,napišite vašu opću nakanu tj. molitvu iz srca pa nam pošaljite na email adresu [email protected] i vašu molitvu ćemo objaviti na portalu.Također neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica i pred Presvetim.Budite i vi dio naše male virtualne zajednice.Neka vas prati Božji blagoslov!

Izvor: www.put-istina-zivot.com

 

PODIJELI