Isuse, Tebe molim u tišini ove noći za sve majke trudnice,
da im podariš svjetlo života, da sretno i blagoslovljeno porode svoje čedo malo.
Isuse moj, po onoj ljubavi kojom te majka Marija u Betlehemskoj hladnoj noći u štalici rodila i svijetu podarila, pogledaj Isuse, sve one prognane, ucviljene i prezrene majke koje se bore s teškim životnim neprilikama, zbog ljubavi prema životu koje u utrobi svojoj nose.
Koliko je samo osuda i pritisaka u vlastitoj obitelji zbog neželjene trudnoće. Koliko djevojka razmišlja o suicidu zbog pritiska obitelji i društva zbog nepromišljenosti i straha od novog nevinog života. Blagoslovi Isuse svaki novi život, te daj da se svako začeto čedo rodi u ljubavi i na radost Tebi.
Isuse, dotakni srca naša da budemo osviješteni da štitimo i zagovaramo život od začeća pa sve do prirodne smrti. Daj da prepoznamo da je svaki novi život dar od Boga kojeg nam s ogromnom ljubavlju daruje. Bez djece nema ni budućnosti. Isuse mileni ti najbolje znaš zato te molim i vapim blagoslovi i zaštiti život, koji nam je svima potreban.

( Molitvu prema nadahnuću napisala Ankica Čolić  – 09.12.2019. )

 

 

Ako imate dara od Boga ali i nadahnuća,napišite vašu opću nakanu tj. molitvu iz srca.

Napišite molitvu za:

– obraćenje grešnika
– MIR u svijetu
– sve ljude koji pate
– oslobađanje od ovisnosti od alkohola,droge,pornografije
– iskorjenjivanje svakoga zla
– i druge opće nakane

Započnite otprilike s “Gospodine Isuse…( dalje napišite svojim riječima iz srca )… pa nam pošaljite na email adresu [email protected] i vašu molitvu ćemo objaviti na portalu.Također neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica i pred Presvetim.Budite i vi dio naše male virtualne zajednice.Neka vas prati Božji blagoslov!

Izvorwww.put-istina-zivot.com

PODIJELI