Isuse, evo novi dan je svanuo i na nove radne obaveze nas je pozvao. Isuse kako je divno s Tobom sniti i ugodne snove sanjati, tako je divno i u novom danu s Tobom hoditi ! Isuse, daj da sve što činim, činim iz ljubavi, jer Isuse toliko toga si mi dao i u ovom jutru ukazao. Vidim Sunce što me grije, udišem čisti svježi zrak, osjećam miris opojnog cvijeća jutarnjom rosom orošeno. Isuse , čujem lagani šapat vjetrića što kroz lišće lagano vijori i pleše..!
Isuse znam da će mi i u ovom danu lijepo biti, jer mnoga sretna i ozarena lica ja ću vidjeti i sresti. Isuse, hvala Ti za novi dan i sve ono što me tijekom dana čeka ,,,! Isuse budi hvaljen i slavljen u sve vijeke, vijeka Amen !

( Molitvu po nadahnuću napisala Ankica Čolić )

 

 

Ako imate dara od Boga ali i nadahnuća,napišite vašu opću nakanu tj. molitvu iz srca.

Napišite molitvu za:

– obraćenje grešnika
– MIR u svijetu
– sve ljude koji pate
– oslobađanje od ovisnosti od alkohola,droge,pornografije
– iskorjenjivanje svakoga zla
– i druge opće nakane

Započnite otprilike s “Gospodine Isuse…( dalje napišite svojim riječima iz srca )… pa nam pošaljite na email adresu [email protected] i vašu molitvu ćemo objaviti na portalu.Također neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica i pred Presvetim.Budite i vi dio naše male virtualne zajednice.Neka vas prati Božji blagoslov!

Izvorwww.put-istina-zivot.com

PODIJELI