“Draga djeco! Pozivam vas da budete sa mnom u molitvi u ovom milosnom vremenu kad se bori tama protiv svjetla. Molite, dječice, ispovjedajte se i počnite novi život u milosti. Odlučite se za Boga On će vas voditi prema svetosti i križ će vam biti znak pobjede i nade. Budite ponosni da ste kršteni i zahvalni u svome srcu da ste dio Božjeg plana. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.”

Ljubljena braćo i sestre pozivamo vas na molitvu kroz VELIKI TJEDAN MUKE GOSPODNJE! Pridružimo se molitvenim zajednicama u Međugorju! Budimo uz Isusa i Gospu u ovo mukotrpno vrijeme, molitva je najplemenitiji dar koji smo dobili kao milost od Boga, zato je nesebično darujmo svijetu.

Neka vam predragocijena krv Kristova ozdravi krvotok, neka vam zacijeli sve boli tijela i duše dok u Njegovo moćno ime Ocu nebeskom poklanjate molitvu.

OSLUŠKUJMO GOSPINE PORUKE, u njoj je sama ljubav za Isusa i naše spasenje! Ona hoće kao brižna majka Bogorodica da progledamo, da se vratimo svetoj istini koja je u Kristu. Križ je simbol pobjede i ljubavi, postaje naše neka budu sjećanje na muku Isusovu, svaka pokora je melem Njegovim presvetim ranama.

Hodočastite u sveti tjedan svjetlom ljubavi i pokore. Isus je ušao u naše duše, neka ga ovaj put miluju latice, a mi za sebe zadržimo trnje! Budimo mu melem, jer On je naše jedino spasenje. Neka ova Cvjetnica bude nektar blagoslova Gospodinu!

Budimo sa Isusom u Getsemanskom vrtu, budimo mu tješitelji, ne progonitelji, osvijestimo se na vrijeme svi! Molimo za duhovna zvanja, molimo za bližnje koji su izgubili ljubav, a sa njom i vjeru. Bogu je sve moguće, On iz okova tame izbavlja jer je sama ljubav. Prepustimo se vodstvu Duha Svetoga. On će sve izvesti na dobro!

Darujmo se životu odričući se sebe i darujući se volji Očevoj, poklonimo mu molitvu OČE NAŠ, On zna što nam istinski za blagoslovljen život treba!

Postom i molitvom olakšajmo život, sklopimo svoje ruke zamolivši anđela čuvara i Blaženu Djevicu Mariju da budu sa nama u molitvi i doći će sigurno! Iskreni katolici nemaju ni kap sumnje u oslonac u svetima, molimo Gospodina za dar vjere. Samo požrtvovnost iz iskrene ljubavi vrijedi nebeske postojanosti! Mir Kristov sa vama ljubljene dušice Božje!

Ozdraviti će svi, u ime svete ljubavi svi će biti ljubljeni!

Od srca Ana Emanuela! 🙂

Bilaj, 25.03.2018.

PODIJELI