POVIJEST.HR – portal povijesti kakvu još niste čitali

137

O nama

Mi smo grupa mladih stručnjaka i entuzijasta koji volimo povijest. Naš cilj je jednostavan – mi želimo ponuditi zanimljivosti iz povijesti širokoj publici. Stoga objavljujemo članke koji pokrivaju razna razdoblja, dijelove svijeta i teme.

Portal Povijest.hr sadrži rubrike Na današnji dan, Vijesti iz povijesti, Društvo, Važne osobe, Znanost i tehnologija, Bitke i ratovi, Jeste li znali i Zabava. Trudimo se pokriti što više tema i objaviti zanimljive informacije koje nismo učili u školama kao što su svestrani izumitelj Faust Vrančić, hrabrost Jelene Zrinske, junak i plaćenik El Cid, stare zagrebačke kavane, Mungo Park u potrazi za rijekom Niger, žumberački knez iz željeznog doba ili vojna sila Mletačke Republike.

Sadržaj na portalu možete pretraživati po razdobljima i kontinentima ili jednostavno upišite pojam koji vas zanima. Vjerujemo da će svatko pronaći nešto iz svog područja interesa.

Naš portal Povijest.hr temelji se na tiskanom izdanju History.info koji možete pronaći na kioscima, a izlazi dvomjesečno te nudi nešto više sadržaja i fotografija.
Ako nam se želite pridružiti i učiniti portal i/ili tiskano izdanje još privlačnijim, slobodno nas kontaktirajte putem elektronske pošte [email protected] ili facebook stranice https://www.facebook.com/historia.hr/?ref=hl.

PODIJELI