Pomozimo malenom Petru

93

maleni Petar

Život nas ne prestaje šokirati, ne prestaje nam potvrđivati koliko nekada zna biti bešćutan i namjeriti se na one najranjivije među nama.

Rutinskim pregledom očiju na Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar osmomjesečnome Petru Knezoviću dijagnosticiran je brzorastući, izrazito agresivni tumor.

Za bilateralni retinoblastom Mirela i Ivo Knezović iz Mostara do sad nikada nisu čuli, za njega nisu znali sve dok im ljekari, na rutinskomu pregledu oka njihovog osmomjesečnog sina Petra, nisu kazali kako je taj brzorastući, izrazito agresivni tumor zahvatio te lijepe oči njihova djeteta, oči vesele bebe koju majka nježno gleda svaki dan, svaki sat, minutu…
Petar je, nakon SKB-a Mostar, prebačen u zagrebačku Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj, gdje je, nakon pregleda, odlučeno da se daljnje liječenje treba nastaviti u Essenu (Njemačka).
Cijena operacije bit će poznata nakon završetka nužnih pretraga u Essenu, ali se već zna kako se mjeri u desetinama tisuća eura, a svako od nas u prilici je pomoći, direktno pomoći malenom borcu sačuvati neprocjenjivi vid i rasti u sretnomu djetinjstvu, u kojme neće samo osjećati i čuti svoju majku, svog oca, svog brata, nego će ih i vidjeti…

 

 

Molimo vas pomozite i svoje donacije uplatite na broj računa:

 

Kršćanska humanitarna udruga «Putevi milosti»

Stanka Vraza 5, 31 000 Osijek

Broj računa je HR98 2340 0091 1105 5883 7

sa naznakom – ZA PETRA KNEZOVIĆA

Model 00   Poziv na broj   21092012

SWIFTB CODE: PBZGHR2X (za inozemstvo)

Privredna banka Zagreb

Internet bankarstvo: 23400091110558837

 

 

 

{youtube}hnB_uHYRHn8{/youtube}

 

 

 

{fshare}

 

 

 

 

PODIJELI