POGLEDAJTE IZLAGANJA S 3. KONFERENCIJE KATOLIČKIH MUŠKARACA

120

OBAVIJEST

Pogledajte izlaganja s 3. konferencije katoličkih muškaraca, koja je nadmašila sva očekivanja

Prošli se mjesec, 17. i 18. lipnja, u zagrebačkom hotelu „International” održala 3. konferencija katoličkih muškaraca „Budi muškarac”, koja se po prvi put održala uživo.
Na konferenciji, koja je nadmašila sva očekivanja, govorilo se o raznim temama koje su važne za rast i izgradnju jednoga katoličkog muškarca kao što su: duhovni boj, razlučivanje životnog poziva, svećeništvo, brak, predbračna i bračna čistoća, odgoj djece, liderstvo, poduzetništvo, sport i tjelovježba.
Neki od 17 govornika bili su: p. Stjepan Ivan Horvat, fra Mario Berišić, Ante Bilaver, Ivan
Džanko, Pere Eranović, Veseljko Kralj, Zlatko Krznarić, Josip Vučko, Zvonimir Žulj i drugi.
Geslo ovogodišnje konferencije bilo je „Evo, činim nešto novo; već nastaje. Zar ne opažate?” (Iz 43, 19) koje se na kraju pokazalo proročkim, jer je u mnogim sudionicima tijekom konferencije Bog uistinu počeo činiti nešto novo.
„Konferencija je bila uistinu poticajna i baš sam sretan što sam mogao sudjelovati i družiti se s braćom, dijeliti iskustva i na kraju uživati u svemu zajedno”, istaknuo je Rafael, sudionik konferencije.
„Mi, kršćani, znamo i vjerujemo da nema slučajnosti, pa tako ni geslo konferencije nije slučajno. Bog doista čini nešto novo, bar u mome životu. Puno sam toga čuo, doživio i donio neke nove odluke. Okrenula se nova stranica u mome životu, Bogu hvala i slava”, izdvojio je Darko, još jedan sudionik konferencije.
Dotaknuti mnogim poticajnim svjedočanstvima i izlaganjima sudionici i govornici su zaključili kako su konferencije za katoličke muškarce uistinu uvelike potrebna stvar, nadajući se kako će se ovakve konferencije i duhovne obnove za muškarce proširiti i u druge hrvatske gradove, ali i šire.
Svi zainteresirani koji nisu bili u mogućnosti sudjelovati na konferenciji uživo mogu pogledati sva izlaganja s 3. konferencije do 1. rujna javljanjem pomoću ove poveznice:
https://forms.gle/mzhPEJ6AyQRgoM9S8
U međuvremenu se priprema 4. konferencija, koja bi se trebala održati u 2. polovici sljedeće godine.

PODIJELI