Pismo zatvorenika 4

114

 

Ne raduj se mome zlu,dušmanko moja ako sam pao ustat ću ako boravim u tminama (tamnici) Jahve je svijetlost moja. (Mihej 7,8)

 

Dragi brate!

Evo dobio sam pismo,uzmem Bibliju,čitam i razmišljam,pišem pismo Bogu iako je već napisano.

Dragi nebeski Oče moj i Bože moj!

Život mi je uglavnom prožet neuspjehom.Na žalost u ovom životu nemogu razlučiti što je uspjeh a što neuspjeh.Želio bi da Ti preuzmeš moj život u svoje ruke.Istina je da nema ništa dobrog na meni.Sve što ti mogu dati to su moji promašaji ,moji grijesi i neuspjesi.Ja Te molim da taj teret skineš sa mene i da mi daš svoj jaram,svoj mir,jer kako Ti tvrdiš,on je lak. Učini to po milosti svojoj.Molim Te po Kristu Gospodinu našem.Amen. Brate po 1000 puta se pitam:”Bože,zašto mi se sve to događa?” Bože,znatiželjan sam i pitam se kako ćeš od ovog kaosa,od ovog zla stvoriti nešto dobro? Molim Te,usliši moje molitve i vapaj moj koji ti šaljem jer jedino Ti Bože možeš učiniti čudo u mome životu,samo Ti Bože i nitko više. Kad Nebo želi povjeriti veliku zadaću nekom čovjeku,natovarit će ga gorčinom i teškim bremenom u svemu što radi.Nikog ne uvjeravaj u svoju vjeru,već jednostavno moli.Dođi i vidi i uvjeri se sam i upoznaj se s Isusom. Mnogi ljudi žive odjeljeni od Boga jer ne vjeruju u Njega.Ne vjeruju ni u Majku Mariju pa kažu:”Nitko se još nije vratio s onoga svijeta.” Zar se Isus nije vratio među svoje apostole?Zar se Gospa nije vraćala i pozivala ljude na mir,obraćenje,ljubav,vjeru u svoga Sina Isusa i u Duha Svetoga da ljubimo presveto Trojstvo svim srcem svojim,svom dušom svojom i svojim tijelom i razum?Ponavljam razumom jer se velika većina ne razumije Gospina ukazanja u Fatimi,Lurdu i Međugorju i na mnogim drugim mjestima.Pitam se kolika je čuda Gospa učinila zajedno sa Sinom Isusom.Koliko je samo bolesnih ozdravilo po Majčinom zagovoru? Toliko bi se htio vratiti na Božji put i volio bi da se svi obrate i da upoznaju Božji žar ljubavi. Tako neka bude.Amen.

Ako imaš problema u životu onda si najbolji kandidat da odgovoriš na Božji poziv! Primite svi mnogo pozdrava i Božjeg blagoslova!

 

Iz zatvora vas pozdravlja vaš brat Robi!

(PUT,ISTINA I ŽIVOT-Katolički portal)

 

 

 

 

PODIJELI