Otac koji s križem pješači od Rijeke do Zagreba na izmaku snaga: “Noga je u apsolutnom raspadu”

549

Saša Pavlić, muškarac koji već četvrti dan iz Rijeke nosi križ u Zagreb kako bi Vladi poslao poruku da je novac za kupnju vojnih aviona mogla potrošiti na skupe lijekove za bolesnu djecu, na Twitteru se požalio kako mu treba liječnička pomoć.

Desna noga je u apsolutnom raspadu, trebamo pomoć“, napisao je Saša Pavlić na svom profilu na Twitteru, gdje dokumentira svoje putovanje.

Pavlić se trenutno nalazi na potezu Draganić, a nakon što je u ljekarni dobio pomoć,  nastavio je put prema Zagrebu gdje bi trebao stići u četvrtak ujutro

Podsjetimo, Saša Pavlić hodočasti za djecu. Poruku Vladi da je tri milijarde kuna umjesto za vojne zrakoplove trebala dati za liječenje bolesne djece – već je poslao.

Nije odustao ni nakon ozljede gležnja. Da mu olakša, u pomoć je priskočio poznati aktivist Marin Miočić Stošić. Mijenjaju se svakih sat vremena.

Bude li sve prema planu, križ pred Vladu dolazi u četvrtak u 11 sati. Reporter Dnevnika Nove TV razgovarao je sa Sašom u Karlovcu. “Ljudi reagiraju. To je lijepo. Razumiju što se događa. Pružaju podršku. Nadam se da je poruka koju nosimo iz Rijeke nekako došla do javnosti, da će se proširiti i da ćemo uspjeti“, rekao je Saša.

Na pitanje je li mu teško, kaže: ”Podrazumijeva se da nije lako. Ima i težih i gorih poslova od ovoga. Imamo još taj komad do Zagreba, pa ćemo vidjeti u četvrtak da završimo tu turu, pa ćemo se odmarati.”

Od Zagreba, kaže, nema očekivanja. ‘‘Važno je da prenesemo poruku, da se ona uhvati.”

Sale@SasaPavlic
View image on Twitter

Sale@SasaPavlic

ovo je jedan divan čovjek, danas sam nosi križ jer ja jedva nosim sebE

Izvor: Dnevnik.hr

PODIJELI