NEMA RAZLIKE – Željeli ste pravo da majke ubijaju svoju djecu! Što se zgražavate sada?

275

Autor: Z. K.

Majka koja je ubila svoje trogodišnje djete navodno ga je ubila jer ‘ga se htjela riješiti’. Dijete je bilo neželjeno, baš kao i masa druge djece koja se ubijaju svakog dana.

Monstruozno ubojstvo majke koja je ubila svoje trogodišnje dijete sablaznilo je i zgrozilo Hrvatsku! S apsolutnim pravom, jer je doista monstruozno da majka poželi ubiti svoje dijete pogotovo iz razloga koji se navodi po medijima ‘Htjela ga se riješiti’. Svi se sada tome čude, pogotovo masovni mediji, a još prošlog vikenda svi ti isti mediji su pisali protiv Hoda za život zagovarajući pravo da žena sama odlučuje o svojim reproduktivnim procesima odnosno hoće li ili neće ubiti svoje dijete, najčešće iz razloga:Nije dobro vrijeme, imam druge planove, nemam novca, moram ga se riješiti…

U tom trenutku dok su se mediji zgrožavali nado Hodom za život nije bilo važno što se majke rješavaju svoje ‘neželjene djece’. Ali, ljudi moji, razlike nema. Ovaj maleni je bio neželjen i majka je odabrala ubiti ga. Da, to je grozno ali to je poruka svijeta u kojem živimo. To je pravo koje je Ustavni sud odobrio u Hrvatskoj, unatoč tome što su  medicinski fakulteti jasno zaključili da je abortus PREKID ŽIVOTA i da on počinje začećem.  U Hrvatskoj je naime dopušteno ubiti dijete, ako to žena poželi. To je dio njezinih prava.  Ubiti život. Stoga se nemojte sada zgražavati jer to je ono za što vičete po medijima. Razlika između ubojstva ovog malenog dječaka ali i mase ubojstava na koje nitko ne reagira je samo jedna: u dobi djeteta u dobi ljudskog bića koje se ubija. Htjeli ste kulturu smrti? Sad gledajte plodove iste s nadom da ćete shvatiti da je život život bez obzira na dob djeteta!

Izvor: Dnevno.hr.

PODIJELI