Na izmaku snaga: Anđelka Andričić moli pomoć za liječenje svog sina

227

Anđelka Andričić (53) hrabra je majka troje djece koja već neko vrijeme moli za pomoć i hrvatske institucije i narod. Brine se za sina Markicu koji boluje od cerebralne paralize i njegove dvije sestre, od kojih je jedna redovita studentica na Hrvatskim studijima, a druga vrlo dobra učenica koja pohađa osmi razred osnovne škole, piše Rama-prozor.info

Ovo nije prvi put da se obitelj Andričić spominje u medijima. Naime,  Anđelka je već bila primorana tražiti pomoć 2012. Razlog – siromaštvo, bijeda i neimaština. S obitelji je tada živjela u zagrebačkom Zapruđu, u stančiću od svega 29 metara kvadratnih, koji nije bio primjeren za život.

Markica sad već mjesecima ima otvorene dekubitalne rane koje su nastale zbog čestih boravaka u Klinici za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević uslijed infekcije mokraćnog mjehura koja se pojavila 2014. godine. Liječnici u Zagrebu preporučili su rezanje obje noge u kuku na što ni Markica ni majka nisu pristali.

U lipnju prošle godine obratili su se liječnicima u Njemačkoj, a zatim i u Austriji. Liječnici su pristali na operaciju. No, kako majka Anđelka kaže, na traženje objašnjenja u nadležnim bolnicama gdje je Markica hospitaliziran nije naišla na ikakvo razumijevanje.

Slala je apel za pomoć na sve strane pa i portalu Rama-prozor.info. U apelu piše:

„Dragi moj narode imate lijepe i tople pozdrave od mog sina Markice i njegove mame Anđelke. Molim vas nemojte nas ignorirati, nego čujte vapaj mog sina Markice. Pomozite mu i vama će dragi Isus pomoć! I moj će sin ako Bog da ustati na svoje noge i zaraditi svoje novce i vama će uzvratiti. Još vas jednom moli da mu pomognete. Voli vas Markica brat po dragom Isusu.”

Sredstva za liječenje Markice Andričića i dalje možete uplatiti na ime:

Markica Andričić, Zagrebačka banka, HR 1023600003237802475 SWIFT/BIC: ZABAHR2X

Kontakt: Anđelka Andričić: 098/958 47 22 Adresa: 10360 Sesvete, 144. brigade Hrvatske vojske

Više o Markici možete pogledati i u RTL prilogu OVDJE

Fenix-magazin/MD/Rama-prozor.info

Izvor: https://fenix-magazin.de/

PODIJELI