Moramo raskrinkati abortus kao zločin!

114

PRIČA HRVATICE KOJA JE ABORTIRALA DVOJE DJECE:

Abortirala je na nagovor, a danas se kaje!
Prvo dijete abortirala je s 19 godina. Željela je nastaviti školovanje, a s tadašnjim dečkom dogovorila se da će to učiniti u Kliničkom bolničkom centru sestara milosrdnica, bolnici u kojoj se godišnje ubije i do 500 djece. Nakon prvog abortusa stvari su se zakomplicirale i dobila je upalu. Sljedećih pet godina provela je teškim mukama jer nije znala hoće li uopće moći više imati djece.

Nakon toga je ipak uspjela roditi čak troje djece u braku, no ponovno je zatrudnjela u dobi od 30 godina. Na nagovor okoline opet je abortirala! “Tada sam osjetila bol, bol majke. Ovaj put to nisam olako učinila.” Iako materijalana situacija nije bila ključni razlog za abortiranje, ona je abortirala, a ne zna ni zašto. “Tada jednostavno nisam znala što činim, nisam imala saznanje da je u pitanju zločin, ubojstvo. Sada to znam, i da sam to znala, nikada to ne bih učinila”, rekla je.

Nakon toga opet je ostala trudna i rodila je. Sada ima četvero djece. U potpunosti se okrenula Bogu, vjeri. Nakon što se pokajala, predala je svoju nerođenu djecu Gospodinu. Prikazuje ih na svetoj Misi, a u Bogu je našla mir koji joj je trebao svih ovih godina. Danas tvrdi kako je potrebno raskrinkati abortus kao zločin i ubojstvo jer, kako kaže, kad bi ljudi znali, nikada to ne bi činili. Jer, ona danas shvaća ono što mnogi žele prikriti: “Svaki život nam je Bog dao i mi nemamo pravo oduzeti taj život”. Poslušajte svjedočanstvo ove majke i proširite ga kako bi što više djevojaka i žena spoznalo ono što je ona spoznala tek kada je “zločin” uči

 

(Izvor: Portal Dnevno.hr; autor: Zrinka Kasapić)

PODIJELI