Molitva

Hvaljen Isus i Marija!
Braćo i sestre u Isusu Kristu lijepo vas pozdravljam. Dana 01.07. pokrenut je molitveni lanac za političare i domovinu. Moli se svakog ponedjeljka, po mogućnosti u 18h, sljedeća molitva za političare:
„ Svemogući Bože pošalji Duha svojega da pohodi svakog političara i svakog čovjeka koji vodi ovu zemlju i ovaj narod. Duše Sveti! Dođi sa svim svojim darovima, sa svojom moći i ispuni srce svakog političara, i svakog čovjeka koji vodi ovu zemlju. Pohodi njihovog duha i blagoslovi ga, i pohodi njihove obitelji i njihove domove. Smiluj im se Oče oprosti im za njihove grijehe i učini srca njihova srcima od mesa, da prihvate tvoj poziv i vode ovaj narod po Tvojoj svetoj volji. Blagoslovi Duše Sveti Bože svakog čovjeka i sve vjernike u Hrvatskoj da ti služe odano i hrabro u ljubavi na Tvoju veću hvalu i slavu.
O Dobri Oče podari nam svoje sluge, svog pastira koji će, u ljubavi, mudrosti i hrabrosti, voditi ovaj narod da bude Tvoja volja i Tvoje kraljevstvo u domovini Hrvatskoj!

Amen.“
Marijo kraljice Hrvata, moli za nas!
Sveti Josipe, moli za nas!
Blaženi Alojzije Stepinac, moli za nas!
Hvala Ti Gospodine što obnavljaš našu domovinu, što je čistiš i blagoslivljaš. Hvala Ti Oče, hvala ti Duše Sveti, Hvala Ti Isuse Kriste!

Molitva za samo jednog političara,osobito za one blaga i ponizna srca,po uzoru na braću po Kristu u Slovačkoj

 

Vrlo je bitno kako molimo, moramo vjerovati u molitvu, Isus kaže: „Mislite da će vam od mnoštva riječi molitve biti uslišane“. Razmišljajmo pozitivno o tome političaru ne osvrćimo se sa mržnjom na njega, o tome je usotalom i Tomislav Ivančić puno govorio, moramo vjerovati i moliti kao da je molitva već uslišana, jer kakva je to vjera ako se mi stalno vraćamo na staro stanje. Pokušajmo u mislima vidjeti tog političara kao da je već molitva uslišana. Na jednoj misnoj propovjedi svećenik je govoreći o tome kako trebamo moliti ispričao sljedeću priču. Momak, koji je htio postati svećenik, postavi svom duhovnom vođi pitanje kako treba moliti, on će na to: “Hajde samnom u šetnju pa ću ti onda odgovoriti.“ Dok su oni hodali ovaj nikako da mu odgovori, došli oni napokon do rijeke, i reče o njemu: „Hajde se okupaj samnom i onda ću ti odgovoriti na tvoje pitanje“. I pristane, skoče u vodu i utom svećenik zgrabi mladića i počne ga potapati, drži on njega pod vodom, ovaj ovaj samo što se nije utopio i pusti ga. Pobježe svećenik brzo na obalu da ga mladić ne bi uhvatio. Mladić sav izbezumljen dolazi do njega: „Pa jeste li normalni skoro ste me ubili!? “, na to će on njemu: „Reci mi, o čemu si razmišljao dok si bio pod vodom?“, on će: „Samo na zrak, kako doći do zraka. E vidiš, isto tako moraš razmišljati o Duhu Svetom dok se moliš!“
Nadam se da ćemo bar probati tako moliti jer tako bi se i trebali učiti moliti.
Molitva za političara :
Molim te Dobri Oče, ljubav svoju izli u srce (navedi ime te osobe*) , oprosti mu/joj Bože za sve njegove/njezine grijehe smiluj mu/joj se Gospodine, pohodi ga/ju. Pomozi mi, da se sjetim da je i * tvoje dijete grešno kao i ja, da mu/joj oprostim za sve zlo koje je nanio/nanijela našem narodu, našoj domovini. Dođi Duše Sveti! Ovoga trenutka na * , pomozi mu/joj da povjeruje da je Isus Krist put istina i život, i da uz tvoju pomoć pomogne ovom narodu i domovini u borbi za Tvoje kraljevstvo na Zemlji. Hvala ti Oče što si ga/ju stvorio, on/ona je Tvoje dijete i želi ti služiti, otvori mu/joj oči, oči njegovog/njezina srca i ohrabri ga/ju da ti služi u svom poslu i životu! Isuse Kriste ljubavi vječna, daj da * volim kao svog brata/ svoju sestru, da ga/ju svi zavolimo kao svog brata/svoj sestru koji/a će ponizno i hrabro voditi i zavoljeti ovaj narod. Vjerujem Isuse Kriste da ga/ju obnavljaš i ovoga trenutka dotičes i izvodiš na svoj put! Amen Isuse blaga i ponizna srca učini srca naša po srcu svome! Isuse blaga i ponizna srca učini srce njegovo/njezino po srcu svome!
Marijo, majčice naša moli za * i blagoslovi ga! Hvala Ti Gospodine što obnavljaš *, što ga čistiš i blagoslivljaš. Hvala Ti Oče, hvala ti Duše Sveti, Hvala Ti Isuse Kriste!
Kakva li nam plaća ako ljubimo samo one koji nas ljube, ne čine li to i naši neprijatelji?

 

Ivan Mišetić

 

 

 

 

 

 

 

 

PODIJELI