Za sve što si učinio na svom Križnom putu Kriste. Neka Ti je hvala Bože i Ljubavi Tvoke čiste. Za sve što si učinio i što činiš za nas Kriste. Za spas naši grišni Duša koje čekaju zore čiste. Što u Nebu nas čekaju, Anđeli nas svi gledaju. Tvoje ruke sve nas štite i zlom duhu baš ne daju. Za to sve Ti Bože hvala i nek Ti je vječna Slava. To Ti želi moje srce a i ova Duša mala. Amen. Aleluja!

10.06.2020. Brat Bojan Kožica

 

ZAHVALA GOSPODINU ISUSU IZ DUBINE SRCA: “Hvala Ti Isuse…”

Poštovana i draga braćo i sestre u Kristu! Ovdje možete ostavljati vaše molitvene zahvale koje će se čitati pred Presvetim u nekoliko molitvenih zajednica. Vašu zahvalu napišite iz srca i svojim riječima. Započnite npr. ovako “Hvala Ti Gospodine Isuse…(dalje napišite svojim riječima). Vašu molitvenu zahvalu pošaljite na email adresu [email protected] a mnoge ćemo objaviti i ovdje na portalu. Nikada ne smijemo zaboraviti zahvaljivati Isusu jer On je naš PUT, ISTINA I ŽIVOT…HVALA TI I SLAVA ISUSE!

 

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

 

PODIJELI