Bože, daj da po svim onim teškim ranama koje su nastale, zbog haranja crnog agresora koji je želio Hrvatsku uništiti i sve  ljepote i prostranstva okupirati. Koji je mislio da je moć i snaga, i da može harati dokle mu je volja. Bože, daj da prepoznamo važnost i pouzdanje Ljubavi tvoje nama darovane, kroz Slobodu  krunicom moćnom izmoljenu.

 Kao što si Evu Adamu za družicu dao, da bi zajedno živjeli i ljubav Tvoju širili, da bi djecu rađali i obitelj stvorili,,,. Po toj ljubavi i nakani, daj da i mi budemo narod novi, koji uči na greškama, koji prašta al’ ne zaboravlja. Daj da budemo narod savjesti, razuma i mudrosti. Da ljubimo ono što je naše, da čuvamo svoju Svetu Zemlju nevinom krvlju natopljenu. Da branimo ono što je nama sveto – DOM – KUĆA i OBITELJ , našu otadžbinu, našu djedovinu, našu dragu Domovinu !
        Svi “oni” koji tako ne misle, koji žele ponovo bol zadati i hrvatski narod raniti ili bilo kako poniziti, koji  žele zlo učiniti, il’ nepravdu nanijeti, nek’ pogledaju u Nebo i u Križ Razapeti iz kojeg izvire ljubav i ljepota Oca našega i Sudca Pravednoga …!
( Molitvu prema nadahnuću napisala Ankica Čolić 23.11.2019. )

Molitve napisane za domovinu Hrvatsku svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Dnevna molitva za domovinu Hrvatsku” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

Zemljo Hrvatska,Bog te blagoslovio!

Izvor: www.put-istina-zivot.com

PODIJELI