MOLITVA SVETOM ANĐELU HRVATSKE DOMOVINE

Sveti Božji Anđele Hrvatske Domovine, slavni Anđele u zboru Božjega Kraljevstva, zaklinjem Te samom ljubavlju Tvoga i moga Boga i Gospodina Isusa Krista, sjeti se ljubavi u kojoj je Majka Marija čuvala, štitila i branila svoj hrvatski narod, pa ustani, zauzdaj i zauvijek sputaj sve duhove pobune protiv Božjeg Zakona u srcima ljudi. Bez prestanka moli i, čuvaj ustrajnost, postojanost, odvažnost i poniznost hrvatskog naroda, da se iz njega na čast Bogu podignu muževi i žene po Božjem Srcu, po primjeru svetog kralja Davida. Osobito Te molim za poniznog sina Božjeg Miroslava, na čije je čelo izliveno ulje posveećenja i služenja, da se zauzima za dobro svog hrvatskog naroda. Amen.

 

( Zlatko Marinac – 15.11.2020. )

 

 

Ti si blagoslovio zemlju, zalio si je i bogato napunio potokom Božjim punim vode; daješ da joj uspijeva žito; tako si je opremio“.

( Psalam 65, 9 )

 

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca

FOTO: PUT,ISTINA I ŽIVOT

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca
Molitve napisane za domovinu Hrvatsku je inicijativa pokrenuta od branitelja a svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

FACEBOOK STRANICA

 “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca “

Poštovani i dragi čitatelji i pratitelji portala PUT,ISTINA I ŽIVOT,
ako vjeruješ u Boga i ako voliš i moliš za svoju domovinu Hrvatsku,sve “Molitve za domovinu Hrvatsku napisane iz srca” možete pročitati i na Facebook stranici “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” Pozivamo vas da posjetite Facebook stranicu.

Ulaz na Facebook stranicu klikni na sličicu

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

PODIJELI