GOSPODINE ISUSE KRISTE,SINE BOGA ŽIVOGA, KOGA JE DJEVICA MARIJA PO DUHU SVETOM ZAĆELA,KOGA JE ELIZABETI U POHODE NOSILA I KOGA JE U HLADNOJ BETLEHEMSKOJ ŠTALICI RODILA, MOLIMO TE U OVIM DANIMA TAKO SVETIM,VAŽNIM I PRESUDNIM ZA OVU NAŠU ZEMALJSKU DOMOVINU HRVATSKU,KOJU SMO PREDALI NA BRIGU SVETOM JOSIPU POOČIMU I HRANITELJU TVOME,KOJI JE ZA TEBE TRAŽIO UTOČIŠTE, KOJI JE TEBE PAZIO, HRANIO I ODGAJAO …DA TAJ SVETI ČOVJEK JOSIP KOJI SE BRIŽNO SKRBIO ZA TVOJ ŽIVOT NA ZEMLJI,DA SE ON POBRINE I ZA NAS I NAŠU DOMOVINU HRVATSKU I DA NAM ON IZABERE PREDSJEDNIKA NAŠE DRŽAVE HRVATSKE.

MOLIMO TE,DA TAJ PREDSJEDNIK BUDE PO TVOJOJ SVETOJ VOLJI, KOJI ĆE ODANO, VJERNO I ISKRENO ČASTITI SAMO SVETO IME TVOJE I IME MARIJE DJEVICE I MAJKE!

MOLIMO TE ZA TAKVOG PREDSJEDNIKA DRŽAVE NAŠE,KOJI ĆE ISPRED SVEGA STAVITI TVOJE SVETE ZAPOVIJEDI U ZAKON OVE DRŽAVE.
MOLIMO TE ZA PREDSJEDNIKA KOJI NEĆE GLEDATI NIKAKVE OSOBNE I DRUGE INTERESE OSIM INTERESA I OBRANE TVOJE SVETE OBITELJI.
MOLIMO TE,SVETI JOSIPE ZA SAV HRVATSKI NAROD DA U OVIM DANIMA ADVENTA DOBIJE MILOST ISKRENOG OBRAČENJA I POSVEČENJA.
DA SE ODVRATI OD SVAKE PSOVKE I SVIH ZALA POD KOJIMA ČESTO ZBOG SVOJE SLABOSTI I POVODLJIVOSTI PADA..
ZAŠTITI SVU ROĐENU I JOŠ NEROĐENU DJEČICU U UTROBAMA MAJKI I OČEVE NJIHOVE I DAJ IM MUDROST I SNAGU DA PROVODE OVAJ ZEMALJSKI ŽIVOT SAMO NA SLAVU BOŽJU, UZDAJUĆI SE U SVETU PROVIDNOST BOŽJU.
SVETI JOSIPE,
POMOČNIĆE U SVAKOJ NAŠOJ NEVOLJI, PRITECI U POMOĆ SVIMA ONIMA KOJI SU BEZ STANA,BEZ KROVA NAD GLAVOM, BEZ SIGURNOSTI I BEZ IKAKVE LJUDSKE POMOĆI I PODRŠKE.
POBRINI SE ZA SVU NAŠU HRVATSKU MLADEŽ I ZA SVE ZARUČNIKE DA ŽIVE U ČISTOĆI DUHA I DUŠE TIJELA. MOLIMO TE ZA SVE OBITELJI I ZA SVU DJECU KOJA TRPE RADI RAZDVOJENOSTI SVOJIH RODITELJA.
POBRINI SE I ZA SVE UMIRUĆE, DA NE ODU PRED LICE GOSPODNJE BEZ SVETOG SAKRAMENTA POMIRENJA, POSLEDNJEG BOLESNIČKOG POMAZANJA I SVETE POPUTBINE..
SVETI JOSIPE,KAŽI MALOM ISUSU DA USLIŠA I BLAGOSLOVI OVU MOLITVU,MOLIMO TE.MARIJO, POMOČNICE KRŠĆANA MOLI SA SVETIM JOSIPOM ZA NAS.AMEN!
( Molitvu prema nadahnuću napisala Ivanka Bischof – 04.12.2019. )

Molitve napisane za domovinu Hrvatsku svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Dnevna molitva za domovinu Hrvatsku” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

Zemljo Hrvatska,Bog te blagoslovio!

Izvor: www.put-istina-zivot.com

PODIJELI