Hvaljen Isus i Marija!

Moje iskustvo je da sam do sad nekoliko puta vidjela Isusa, jednom cijelog, jednom razapetog, samo glavu i ruku i jednom samo glavu.

Nakon godina zaboravljene krunice Gospe od 7 žalosti koja je čamila u ladici nakon što sam je kupila, uslijed životnih nedaća sjetim se i izmolim plačući cijelu krunicu. Tad sam vidjela raspetoga Isusa, njegovu glavu okrunjenu trnjem i desnu ruku. Nakon molitve imala sam dugo mjeseci mir i snagu kao i spoznaju da će se sve okrenut na dobro. To je bilo 2006 ili 2007.

Dana 21.07.19 mi je sin umro iznenada, ujutro je došao nakon 7 mj iz Irske, predvečer umro. Nakon toga sam skoro pa neprestano molila za njegovu dušu.
24.7. je bila sahrana, počela sam klecati i biti mi slabo, po molila sam se i to mi dalo snage da idem, kao i to da ja sama bez Boga ne bi mogla sređivati sve što je bilo potrebno za njegov ukop, po najvećoj vrućini tad, ja sam obilazila po gradu i sređivala papire.
Cijeli obred sahrane sam molila kao i prije. Nakon ukopa, kako sam klečala i molila, podižem se i ugledam Isusa i sina kako se drže za ruke, okreću se prema meni i smiju mi se.

Treći put na Gospin žeženj 14.8. nakon ispovijedi i nakon pričesti, molim Dušo Kristova, na riječi – u času moje smrti – koje sam izgovarala u sebi, ugledam đavla kako leži, dršće, sklupčan, i tad ugledam lik Isusa iz profila kao da je pojavio iz mene i rekao đavlu da me ne dira.

21.9. na misi za pokojnog sina, isto nakon pričesti u molitvi Dušo Kristova, na iste riječi sam promislila da mi je baren još jednom vidjet sina.
Ukazao mi se, pored klupe u kojoj sam molila, kao duh,samo gornji dio tijela, sav bijel osim tamnog dijela gdje su oči. Tad je poprimio lik sina mi i nestao.

Nedavno sam sanjala sina, sav u bijeloj haljini, leži i roni suze.
Možda zbog toga što puno molim za duše u čistilištu koje sam počela iskreno moliti čak i tjedan dva prije smrti sina.

Još sam jednom imala 2007 za vrijeme klanjanje na duhovnoj obnovi u Taboru, neka iskustva, kao i 2009 u Italiji kad sam vidjela svoje pokojne babu i mamu u oblacima kako mi se smiju.
Napominjem da s babom nisam imala neki odnos baš, nikad se do danas nisam ni molila za nju

Toliko od mene,

Bog vas blagoslovio!

Mira G.

 

 

 

Poštovana braćo i sestre u Kristu, pratitelji portala PUT, ISTINA I ŽIVOT!
 Jeste li  vjernici, aktivni u svojim župama i molitvenim zajednicama? Koliko vas pohađa seminare i duhovne obnove ili hodočasti u razna rimokatolička svetišta? Na ovakvim mjestima ste sigurno dobili neizmjerne i velike milosti iz Božje ruke i sigurni smo da među vama ima onih koji su osjetili izravni Božji dodir pa možete svjedočiti o čudesnim ozdravljenjima, oslobođenjima od raznih duhovnih zarobljenosti  i ovisnostima. Koliko vas je prošlo pješačka hodočašća ili vam je Gospodin pomogao u teškim životnim situacijama kada je sve izveo na dobro. Vjerujemo da ima puno raznih svjedočanstava gdje se Bog proslavio kroz vaš život. Bilo bi dobro da vaše svjedočanstvo ne zadržavate za sebe nego da ga podijelite javno s nama kako bi i druge osobe potaknuli na razmišljanje o Bogu. Upravo vaše svjedočanstvo može potaknuti druge da se obrate Bogu i da krenu Božjim putovima obraćenja srca. Vaše svjedočanstvo možete poslati na email adresu [email protected] i mi ćemo ga objaviti na našem portalu.
Napomena: “Bilo bi dobro da uz vaše svjedočanstvo pošaljete i autorsku fotografiju koja nije preuzeta s drugih web portala ili interneta da je objavimo uz vaše svjedočanstvo.“
Hvala vam i neka vaše svjedočanstvo bude poticaj onome tko ga bude pročitao da krene putem obraćenja jer taj Isusov put je PUT, ISTINA I ŽIVOT. Neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

PODIJELI