Neka budu hvaljene slavljene čašćene i blagoslovljene Presvete Rane Presvetog Tijela Isusova i Predragocjena Krv Isusova!

Željela bih ukratko posvjedočiti koliko su jake molitve Predragocjenoj Krvi Kristovoj i molitve Ranama Isusovim.Jednom smo se okupili u jednu molitvenu grupu nas nekoliko žena i ja i odlučile smo moliti.Krenuli smo s molitvom i počeli zazivati Predragocjenu Krv Kristovu i nakon molitve i zaziva Predragocjene Krvi Kristove krenule smo moliti Litanije Ranama Kristovim.Žena iz grupe je izgovarala prva zaziv iz Litanija a mi smo za njom odgovarale.Kada je izgovorila rečenicu iz zaziva u kojoj se spominje probijanje Kristovog boka,meni su krenule suze na oči i osjetila sam veliku bol u svome srcu i duši.U tom trenutku sam pomislila na Isusa i na Njegovu bol i svoju bol sam sjedinila s Njegovom boli i s Njegovim ranama.Taj trenutak sjedinjenja u duhu bo je posebno duhovno iskustvo za mene jer sam u sebi osjetila poziv da svaki Petak postim na čast Predragocjenoj Krvi Kristovoj i na čast Ranama Kristovim kao i poziv da molim Krunicu Božjeg milosrđa kao i molitve Predragocjenoj Krvi Kristovoj.Slušajući unutarnji glas krenula sam svakodnevno moliti Krunicu Božjeg milosrđa i Krunicu Predragocjenoj Krvi Kristovoj kao i Litanije Krvi Kristove a Petke obavezno postim.Mogu osobno posvjedočiti da me svakodnevna molitva Predragocjenoj Krvi Kristovoj i svakodnevno čašćenje Rana Kristovih duhovno jača i da se osjećam puno bolje kako duhovno a tako i na svim područjima života.Jednom prilikom dok sam se razboljela i dok sam bolesna ležala u krevetu u polusnu sam zazivala Predragocjenu Krv Kristovu i osjetila sam posebnu snagu ozdravljenja.Predragocjena Krv Kristova je jaka i zato nam pomaže kao zaštita od zloga,čeliči naš duh i ozdravlja nas od svih bolesti.Predragocjena Krv Kristova je Ljubav Božja i zato svima preporučujem: “Molite molitve Predragocjene Krvi Kristove,zazivajte Predragocjenu Krv Kristovu,častite Presvete Rane Kristove jer sigurno se preko ovih molitvi dobivaju velike milosti.” Hvala Ti i slava Isuse moj i neka su blagoslovljeni Predragocjena Krv Kristova i Presvete Rane Kristove.

 

Biljana B.

 

 

Poštovana braćo i sestre u Kristu, pratitelji portala PUT, ISTINA I ŽIVOT!
Jeste li vjernici, aktivni u svojim župama i molitvenim zajednicama? Koliko vas pohađa seminare i duhovne obnove ili hodočasti u razna rimokatolička svetišta? Na ovakvim mjestima ste sigurno dobili neizmjerne i velike milosti iz Božje ruke i sigurni smo da među vama ima onih koji su osjetili izravni Božji dodir pa možete svjedočiti o čudesnim ozdravljenjima, oslobođenjima od raznih duhovnih zarobljenosti i ovisnostima. Koliko vas je prošlo pješačka hodočašća ili vam je Gospodin pomogao u teškim životnim situacijama kada je sve izveo na dobro. Vjerujemo da ima puno raznih svjedočanstava gdje se Bog proslavio kroz vaš život. Bilo bi dobro da vaše svjedočanstvo ne zadržavate za sebe nego da ga podijelite javno s nama kako bi i druge osobe potaknuli na razmišljanje o Bogu. Upravo vaše svjedočanstvo može potaknuti druge da se obrate Bogu i da krenu Božjim putovima obraćenja srca. Vaše svjedočanstvo možete poslati na email adresu [email protected] i mi ćemo ga objaviti na našem portalu.
Napomena: “Bilo bi dobro da uz vaše svjedočanstvo pošaljete i autorsku fotografiju koja nije preuzeta s drugih web portala ili interneta da je objavimo uz vaše svjedočanstvo.“
Hvala vam i neka vaše svjedočanstvo bude poticaj onome tko ga bude pročitao da krene putem obraćenja jer taj Isusov put je PUT, ISTINA I ŽIVOT. Neka vas prati Božji blagoslov!

 

Poštovani mladići i djevojke,
među nama ima puno onih koji mole molitve da im Gospodin pošalje osobu za brak.Molimo razne pobožnosti,devetnice,hodočastimo u svetišta i sudjelujemo na Svetim Misama.Ovdje imamo mogućnost napisati svoju molitvu iz srca a započnemo otprilike “Gospodine Isuse,osjećam se osamljeno…(Dalje svojim riječima ) ” i vaša molitva će se čitati u nekoliko zajednica pred Prsvetim gdje će se moliti.Svoju molitvu pošaljite na gmail adresu [email protected] Želimo vam od srca da se Isus proslavi i da vam podari osobu za brak i obilje blagoslova i sreću bračnog života.

 

 

Vašu molitvenu nakanu tj. molitvu za branitelja/e možete napisati svojim riječima iz srca.Započnite :” Gospodine Isuse,za branitelja ( recite ime )…( dalje svojim riječima ) i pošaljite na email adresu [email protected] i vašu molitvu ćemo objaviti na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT ( www.put-istina-zivot.com ) i na nekoliko Facebook molitvenih grupa ali ćemo i proslijediti i u nekoliko molitvenih zajednica gdje će se pojedinačno čitati pred Presvetim.Molitve će biti uključene i u Svete Mise.

 

Molitve napisane za domovinu Hrvatsku svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

 

Poštovani pratitelji portala,kao vjernici i rimokatolici trebamo moliti za naše svećenike.Oni predvode Božji narod i predsjedaju slavljenje Euharistije a snagom svoga reda dijele nam sakramente.Ono što je posebno da nam svećenici dijele i sakramente pomirenja ( ispovijedi ) ali i bolesničko pomazanje.Svećenici vode župne zajednice,propovijedaju,predaju vjeronauk,sahranjuju pokojne ali su predvoditelji molitvenih zajednica i duhovnici.Svećenici drže duhovne obnove ali i djeluju karitativno.Danas su svećenici postali velika meta ogovaranja i klevetanja svojih župljana.Ljudi očekuju da im u župu stigne živi svetac ili anđeo a nisu svjesni da je i svećenik samo čovjek koji može duhovno pasti i pogriješiti.Mnogi svećenici se trude živjeti po duhu i u skladu s pravilima vjere ali ponekad im to ne uspijeva potpunosti jer nemaju molitvenu potporu svojih župljana i vjernika.Danas na žalost imamo i jedan mali dio svećenika koji su klonuli  i nemaju snage da svoj poziv izvršavaju u skladu s pravilima koje su obećali na svećeničkom ređenju.Kao vjernici nemojmo ih suditi.Očekujemo njihovu molitvu ali svećenici su i potrebni naše molitve i zato ovdje napišite molitvu za svećenike izrečenu iz srca a mi ćemo u nekoliko zajednica moliti pred Presvetim.
Započnite s “Gospodine Isuse,pomozi našem svećeniku … ( dalje svojim riječima ) ….Hvala ti Isuse! ” vašu molitvu pošaljite na email adresu [email protected] Zato “Ne sudite! “(Lk 6, 37–38, 41–42) nego ” Molite bez prestanka!” ( 1Solunjanima 5,17 ) Zato nemojte preskočiti niti jedan dan da ne molite za vašeg svećenika.

 

Poštovana i draga braćo i sestre u Kristu! Ovdje možete ostavljati vaše molitvene zahvale koje će se čitati pred Presvetim u nekoliko molitvenih zajednica. Vašu zahvalu napišite iz srca i svojim riječima. Započnite npr. ovako “Hvala Ti Gospodine Isuse…(dalje napišite svojim riječima). Vašu molitvenu zahvalu pošaljite na email adresu [email protected] a mnoge ćemo objaviti i ovdje na portalu. Nikada ne smijemo zaboraviti zahvaljivati Isusu jer On je naš PUT, ISTINA I ŽIVOT…HVALA TI I SLAVA ISUSE!

www.put-istina-zivot.com

PODIJELI