Drago moje dijete, mila moja kćeri, ne boj se, onaj tko je sa Bogom ne boji se ničega! Susrećeš se svakim danom sve više sa ljudskom gluposti i ispraznostima ali to je život…toliko slijep pored zdravih očiju i toliko gluh na Božji poziv i Njegovu Ljubav. Tek si dijete a već Bogu hvala uočavaš i razlikuješ dobro od zla. Tebi sam dala ono što mi je osnovna životna zadaća i misija; poznanstvo sa Isusom i to poznanstvo jedino je ono čemu svaki roditelj vjernik treba težiti. Sa Njim si sigurna, On te čuva i ljubi. Nema većeg dobra od Gospodina, niti veće ljubavi od Kristove. Kada me netko pita čija si; pa zar je uopće potrebno dati odgovor na takvo pitanje? Kristova si dijete moje i nema veće nagrade za mene od toga kada te vidim tako malenu kako Ga moliš i sa Njim dijeliš svoju radost.

Već sada, iako si dijete, uz tisuće i tisuće dječjih znatiželjnih pitanja, ti me ispituješ i o Njemu. Bogu hvala što nam je dao spoznaju Svoje veličine i Milosti. Za tebe nema straha, iako je ovaj svijet okrutan, uz Boga je blagoslov živjeti ga.

Kako je mene Bog blagoslovio tobom, tako i ja želim da tebe blagoslovi sa najvećom srećom koju tvoje malo srce može zamisliti. Srce malo po dobi a veliko po ljubavi prema Gospodinu. Hvala Ti Bože što si me blagoslovio tako divnim djetetom, hvala Ti što si mi udjelio neizmjernu radost života i što unatoč svemu iz dana u dan brojim blagoslove i zahvaljujem Ti! Ovo je tek početak…Onaj tko ima Boga uz sebe ne strepi pred životnim izazovima; zaista je blago onima koji Ga poznaju jer njima je sve smisleno i svaki dan ispunjen je darom spoznaje da nisu sami nego da je nad njima Ljubav Boga Svemogućega, našega Ljubljenoga Isusa Krista, jedinog pravog i ispravnog Puta, jedine Nade, jedine Utjehe, jedine spasonosne i milosrdne Ljubavi… Blagoslovio te dragi Bog, čuvala te Majka Božja i neka ti Isus uvijek bude pratioc u srcu i životu!

 

Biljana P.

PODIJELI