Misionar pape Franje i sv. Franje Saleškog, O. James Manjackal, predvodi trodnevnu duhovnu obnovu za Hrvate u Austriji

194

Misionar pape Franje i misionar sv. Franje Saleškog, O. James Manjackal, predvodi trodnevnu duhovnu obnovu za Hrvate u Austriji s temom “Izvezi na pučinu, i bacite mreže svoje, te lovite!”

Hitzendorf, Austrija – Duhovna zajednica Logos Christi s radošću najavljuje trodnevnu duhovnu obnovu koju će predvoditi O. James Manjackal, istaknuti misionar pape Franje i misionar sv. Franje Saleškog. Događaj je posebno namijenjen Hrvatima u Austriji te će se održati od 16. do 18. lipnja 2023. godine u Kirschenhalle, Marktgemeinde Hitzendorf, Austrija.

Trodnevna duhovna obnova teme “Izvezi na pučinu, i bacite mreže svoje, te lovite!” pružit će jedinstvenu priliku svim Hrvatima da prodube svoju vjeru, postignu osobni rast i osnaže svoj duh. Posebna napomena: bit će dostupan prijevod na hrvatski jezik kako bi se osiguralo puno sudjelovanje i razumijevanje. Kotizacija za trodnevnu duhovnu obnovu iznosi 45€. Međutim, slobodan ulaz ostvaruju branitelji, djeca i mladi do 20 godina te 75%-tni invalidi.

Svećenici, časne sestre, sjemeništarci i novakinje mogu se javiti na kontakt mail [email protected] kako bi se registrirali i dobili dodatne informacije o sudjelovanju na događaju.

Prijave za sudjelovanje vrše se putem službene stranice događaja na www.logos-christi.com. Mjesta za duhovnu obnovu su ograničena, stoga je preporučljivo prijaviti se što prije kako bi se osiguralo mjesto.

Ova duhovna obnova predstavlja iznimnu priliku za duhovno osnaživanje i zajedničku molitvu. O. James Manjackal će podijeliti svoje bogato duhovno iskustvo i pouke, pružajući dublje razumijevanje vjere.

Za sve dodatne informacije o trodnevnoj duhovnoj obnovi i prijavama, molimo posjetite www.logos-christi.com.

 

Link na video najave: https://www.youtube.com/watch?v=0tzfzZyaxHg

PODIJELI