Liječnik koji je vršio ispitivanja nad međugorskim vidiocima, postao svećenik! ‘Međugorje je…’

936
FOTO:J.Jurčević/www.put-istina-zivot/www.put-istina-zivot.com

Priprema svijeta odvija se u Međugorju, kaže liječnik koji je postao svećenik!

 

 

Talijanski liječnik Primo Martinuzzi jedan je od liječnika koji su vršili ispitivanja na vidiocima. Iako je u to vrijeme bio zaručen i u pripremama za brak, počeo je razmišljati o promjeni svog poziva. Nakon što se dogovorio sa svojom zaručnicom, 1985. godine napustio je svoj liječnički poziv i počeo studirati bogosloviju.

Svećenik je postao 1991. godine: “Međugorje je ušlo u moj život čim sam čuo o ukazanjima. Odmah sam sve povjerovao i prihvatio, te počeo prenositi poruke svećenicima i biskupima koje sam susreo. Svoj svećenički život i rod ne mogu zamisliti bez susreta s Međugorjem. Dijelim mišljenje nekih teologa i mariologa koji u Međugorju vide ispunjenje Lourdesa i Fatime. Nakon godina kušnje, ratova i trpljenja, uvjeren sam da će biti vrijeme velikoga povratka mnogih rasispnih sinova, prenio je medjugorje-info.

Oni će tražiti posebice nas svećenike i govoriti: Želim upoznati Isusa, treba mi Marija. Upravo je Međugorje pripremilo ovo vrijeme velikog povratka Bogu”, rekao je svećenik Martinuzzi.

 Preuzeto: Dnevno.hr
PODIJELI