FOTO:J.Jurčević/www.put-istina-zivot.com/

Kamenta vrata…mjesto koje je već samo po sebi sveto mjesto molitvi i uslišanja…ZAMISLITE samo kako to izgleda kada desetci duša prisutnih molitelja…ZAGRMI u glas..snažno…”…VJERUJEM u Boga…Oca svemogućega…Stvoritelja Neba i Zemlje…i u Isusa Krista…Sina Njegova jedinoga…….” ……pa onda i ostale molitve Krunice…i Oče naš…i Zdravo Marijo…i Slava Ocu…i O moj Isuse…..itd…
Siguran sam da su svi prisutni osjetili isto što i ja…snažna odlučna molitva onih koji se odlučuju ili su pozvani na te stalne zajedničke molitve Krunice…u kojima se najmanje moli za sebe…ali se zato doista puno moli za druge. Osim na glas spomenutih nakana….svatko još sa sobom donese u srcu druge za koje moli !
Također…molimo se i za Hrvatsku i sve probleme koji more Hrvate…od progona iz svojih domova, bolesti, siromaštva, progona zbog vjere, progona zbog domoljublja…itd itd.

KAŽEM vam…ne brinite toliko…jer ONO što čovjeku nije moguće …Bogu je moguće..!!! Tako osjećamo i mi molitelji dok tako u glas čvrsto i odrešito…sa snažnom vjerom…izgovaramo riječi zajedničke molitve u glas !!!
VJERUJ TE u moć Isusa Krista…i neće vas brinuti nitko i ništa !!!
Također u duhu dok molim dolazi mi…..narod Hrvatski mora izdržati još kušnji, ne da bi se predao i napustio za nas sveto tlo Hrvatsko….NEGO da se obrati i uzvjeruje u ONOGA po kojem Sve je..i bude. Bez Boga ništa neće bti. Što god činili bez vjere u Jedinog…srušit će se kao kula od karata…na vjetru i pjesku..!

Za sve vas sam molio, za svakog tko ovu poruku pročita..kao i za sav narod Hrvatski….gdje god bio…!!!

Budite srca otvorena za Boga…a sve vas neka blagoslovi Gospodin koji vas je otkupio i grijehe vaše…ISUS KRIST !!!

MIR bio sa svima vama !!!

†……..Hvala i Slava Isusu !!!……..†

(Poseban blagoslov za moje prijatelje i prijateljice..koje sam susreo na Kamenitim..)

Damir Bićanić

 

PODIJELI