Jedna mlada žena moli za tebe!

362

Hvaljen Isus i Marija!
Evo, želim s Vama podijeliti jedan događaj od prije desetak i više godina.

U to vrijeme sam s mužem živjela u Njemačkoj, u malom gradu, stan je bio na 5. katu i s prozora se pružao pogled na veliko raskršće pokraj zgrade.
Jednu noć oko 3 sata ujutro, začula se strašna buka. Brzo sam ustala i pogledala kroz prozor: automobil je uletio velikom brzinom u raskrižje u udario u zid koji vodi do postaje vlaka. Ubrzo zatim, došla je Hitna i počelo je spašavanje, došli su i vatrogasci koji su pilali auto da bi izvukli unesrećene. Za to vrijeme, a spašavanje je trajalo oko 2 sata, ja sam sa svog kauča, klečući i okrenuta prozoru, promatrala što se dolje dešava i molila Boga da spasi onoga tko je u autu. Naravno, nisam znala o kome se radi, a kada je Hitna pomoć odvela unsrećene, što je dugo trajalo, ja sam pretpostavljala da pokušavaju oživjeti žrtvu, otišla sam na posao.
Puno vremena nakon toga, više od pola godine, muž i ja odemo na pizzu u talijanski restoran u blizini. Tamo ugledam mladog vlasnika lokala na štakama. Pozdravim ga i kažem da ga dugo nisam vidjela (često smo tu dolazili na pizzu) a on kaže da je imao prometnu, te se pridruži ekipi za susjednim stolom kojima ispriča kako je prije 6 mjeseci nastradao na raskršću, udario autom u zid, bio klinički mrtav, i u tom stanju ga posjeti njegova davno umrla majka i kaže mu da se ne boji, da neće umrijeti, JER JEDNA MLADA ŽENA MOLI ZA NJEGA!!! Možete si zamisliti moj šok, kada je potvrdio datum i mjesto nesreće! Ja nisam htjela reći da sam to bila ja, ali ipak je to učinio moj muž. Ne treba mi zahvala, dovoljno mi je bilo što je Gospodin dozvolio da saznam da je uslišao moju molitvu!

Marija Čorić

PODIJELI