Izgubili smo smjer

128

kursŽivot nas vodi, živimo ga. Imamo vrijeme kada nas prati dobro zdravlje, puni stolovi, sve što nam srce poželi imamo tu je i možda zaboravimo Oca na visini koji nas je sa tim blagoslovio. Dobro nam je, izgubili smo smjer kako na pravi način živjeti život, a možda dođe vrijeme kada smo bolesni i ne znamo od kuda voditi život, jer nemamo baš nešto svečano staviti na stol, platiti račune i pitamo se je li nas to Bog kaznio.
Izgubili smo smjer, zaljubili smo se, ne vidimo prst pred nosom, pristajemo na izvanbračne odnose da sačuvamo ljubav – izgubili smo smjer.
Ostali smo bez ljubavi u koju smo toliko vjerovali i pitamo se je li me Bog kaznio – izgubili smo smjer.

Bavili smo se svakakvim poslovima, nismo imali vremena razmišljati je li to pravo kako radimo, pa je, unosno je, donosi novac – izgubili smo smjer.
Izgubili smo sve iz takvih poslova, pa se pitamo je li nas Bog kaznio – izgubili smo smjer.
Bili smo zdravi, živjeli život punim plućima, a tko mi što može – izgubili smo smjer.
Plaćamo za te nedaće, bolest, slabost – izgubili smo smjer.
Kažnjava li nas to Bog? I mnogo, mnogo toga, Bog voli, Bog čeka, Bog je uvijek isti – niti mijenja zakone, niti smjer s kojim bi nas htio uvesti u život vječni. Vratimo se i poslušajmo Njegovu riječ koja je bila i ostala ista i uđimo u Njegov brod i ne moramo više razmišljati kuda plovi ovaj brod, u kojem smjeru ide moj život. Predajmo sve, baš sve, Isusu, neka nam On bude cilj i nas životni smjer jer samo s Njim ćemo stići u sretnu i sigurnu luku …

Svjetlana L.

 

 

Objavljeno:

 

 

Pomolimo se Duhu Svetome

Vječno svjetlo za nas u Chicagu

Čemu ogovaranje?

Svete mise za naše nakane

Znate li tko ste vi?

Tko smo stvarno iznutra

Ne hvalimo čovjeka

Sva djeca Božja

Kapela u Altöttingu

Sveti brat Konrad

Čudo

Ljubav je bila jača

Teta ne znam što se dogodilo…

PODIJELI