Željka Lukinić Beba je poznata humanitarka i razvojačena braniteljica iz Sunje koja ima težak život jer je kao dijete završila u domu. Kao mladu djevojku zahvatio ju je Domovinski rat, pa se odlučila priključiti Kostajničkoj bojni s kojom je provela dvije godine na ratištu.
Nakon razvojačenja Željka je nastavila svoju životnu borbu i teško je oboljela od raka i od PTSP-a i rastrgana mnogim teškim psihičkim problemima svoj mir pronašla je u pomaganju malenima i siromašnima. Osnovala je facebook humanitarnu grupu “Poklanjam – Sunja i okolica” i preko fanova i prijatelja grupe pomogla je mnogim siromašnim obiteljima na području Sunje i okolice. Odjenula je i obukla mnogu djecu, prikupila namirnice i kućne potrepštine za siromašne obitelji, pronalazila je i namještaj za domove onih koji ga nisu imali.
Pomaganje bližnjima i potrebitima dao joj je novi smisao u životu – pomaže svima u potrebi bez obzira na vjeru i naciju.
Željka Lukinić Beba je prijateljica našeg portala, a ovim putem pozivamo sve katoličke i kršćanske humanitarne organizacije, humanitarne udruge, braniteljske udruge, donatore i podupiratelje, pojedince koji žele surađivati sa Željkom da se jave na facebook profil

Željka Lukinić https://www.facebook.com/beba.zauvijek?fref=pb&hc_location=friends_tab&pnref=friends.all

ili na facebook humanitarnu grupu – POKLANJAM (samo Sunja i okolica)

Link grupe: https://www.facebook.com/groups/347805705361744/?fref=ts

Napomena: Pomoć ne šaljite u novcu.

Hvala i neka vas prati Božji blagoslov! MIR I DOBRO!

VIDEO: https://www.youtube.com

Izvor: www.put-istina-zivot.com

PODIJELI