GOSPIN MINISTAR NEMA STRAHA: Krstičević ponovno pozvao na molitvu krunice !

858

Najhrabriji ministar po svjedočanstvu snage krunice pozvao na molitvu

U nekoliko je navrata ministar obrane RH Damir Krstičević pozivao hrvatski narod na molitvu krunice uvijek iznova podsjećajući da je sveta krunica ta koja je Hrvatskoj donijela pobjedu u ratu. Također spomenuo je kako je on jedan od onih koji uvijek imaju krunicu u džepu. Ovoga puta ministar je posjetio vojni ordinarijat te pozvao na molitvu krunice i na radnom mjestu, očito svjestan duhovne bitke koja se vodi oko svakakvog čovjeka, a poglavito oko onih koji nam vode državu.

Vojnici su odlazili s krunicom na bojište kako bi na taj način osjetili Božju snagu. Ona je i danas potrebna da se nose s izazovima na radnom mjestu” rekao je ministar Krstičević, po svjedočanstvu snage krunice, za sada, najhrabriji od ministara koji se ne srami reći istinu o pobijedi krunice u Hrvata. Zbog toga je vjerujemo i omražen u očima nekih koji tu istinu ne priznaju, kao ni istinu pobjede Hrvatske nad neprijateljem.

Prilikom tog susreta ministar je naglasio važnost suradnje Crkve i vojske u Domovinskom ratu, ali i danas, dva desetljeća kasnije. Istaknuo je naime,  važnost sinergije i suradnje Hrvatske vojske i Vojnog ordinarijata, kao i važnost duhovne potpore u radu pripadnika Hrvatske vojske.

Vojni biskup mons. Jure Bogdan prisjetio se povijesti Vojnog ordinarijata te je predstavio najvažnije projekte. Između ostalog, naveo je regionalna, nacionalna i međunarodna hodočašća, duhovne vježbe te programe cjeloživotnog obrazovanja i formacije za vojne kapelane kao najvažnije projekte kojima Vojni ordinarijat promiče duhovni rast Hrvatske vojske, zaključivši pritom: “Svećenici Vojnog ordinarijata rade na korist naših vojnika i cijelog hrvatskog naroda,”  stoji  u priopćenju MORH-a. 

Izvor: Dnevno.hr
PODIJELI