(FOTO) Užasnut novom fotografijom Plenkovića, Duspara poslao pismo ZG nadbiskupiji!

283

Lažni proroci su svuda oko nas!

Iako je nadbiskup Bozanić u svojoj uskršnjoj propovijedi upozorio vladajuću elitu na stvaranje novog poretka koji niječe Božju objavu, premijer Plenković je svoju ‘drskost’ zadržao izvlačeći iz konteksta Bozanićeve riječi i prilagođavajući ih samo sebi i svojim protukršćanskim djelima čime je samo pokazao koliko je daleko od istine, od stvarnosti, od samog Uskrslog Isusa koji je poradi takvih opačina pred kojima hrvatski premijer sagiba svoja koljena i završio razapet na križu. Još je kao vrhunac drskosti za posvemašnju manipulaciju skoknuo do ureda nadbiskupa Bozanića po fotografiju za društvene mreže, kako bi opet sebe predstavio kao nekog čuvara kršćanske objave. Na sreću, vidljivo je po nedostatku reakcija na društvenim mrežama, da mu kod hrvatskog naroda ta lažna slika kršćanina više uopće ne prolazi. Naime u 23 sata od objave, fotografije su na Twitteru pokupile samo 21 reakciju, što bi bilo smiješno da nije sve skupa morbidno i žalosno!

No, fotografiju je uočio i Elvis Duspara, kršćanski publicist i kako sam kaže fundamentalist, koji svojom pojavom izaziva reakcije gdje god stigne, te je poslao ZG nadbiskupiji i pismo u kojem traži od nadbiskupa Bozanića fotografiju sličnog karaktera…

Pismo prenosimo u cijelosti: 

Blagoslovljen Bog Izraelov!

Ja sam Elvis Duspara i užasnut sam činjenicom da je u Hrvatskoj dozvoljeno ubiti dijete tamo gdje bi ono trebalo biti najzaštićenije – u utrobi njegove majke. Srce mi plače zbog onih koje zbog Ovršnog zakona izbacuju iz jedinog doma na ulicu. Kako mi je stalo do obrane doma, tako smatram da je pozdrav “Za dom spremni” stari hrvatski pozdrav koji je ugrađen u gene svakoga Hrvata. Također sam protiv bilo kakve rodne ideologije, bilo kroz Zakon o diskriminaciji, bilo kroz predstojeću Istanbulsku konvenciju. 
Vjerujem da je Bog Izraelov stvorio svijet u doslovnih šest dana prije nekih 6.000 godina. Vjerujem da je Bog načinio Adama petog dana stvaranja na svoju sliku. Vjerujem da je Gospodin Isus Krist, potomak Adama, a ne majmuna, i da nas je svojom smrću na križu pomirio s Ocem Nebeskim. Vjerujem da je Gospodin Isus Krist, nakon što nas je otkupio od grijeha, uskrsnuo od mrtvih i da sjedi zdesne Ocu. 
S prijezirom odbacujem povijesno kritičku metodu i dokumentarnu hipotezu kao i majmunski nauk evoluciju.
Kako sam kršćanski fundamentalist, odnosno kako doslovno vjerujem svemu što piše u Svetom Pismu tako vjerujem da je Zemlja ravna, a da se iznad nas nalazi svod nebeski na kojem se nalazi Sunce, Mjesec i zvijezde. 
Redovito se ispovijedam, a kako svaku nedjelju prisustvujem Svetoj Misnoj Žrtvi tako se redovito i pričešćujem. 
Vjerujem da Bog postavlja i smjenjuje vladare, bilo crkvene, bilo svjetovne, a koji su preslika duhovnog stanja naroda. Kako se držim pravila “kakav narod, takva vlast” i kako nisam demokrat, tako niti ne izlazim na izbore. Priznajem da ne obavljam svoju građansku dužnost između ostaloga i zato što nisam građanin nego Hrvat kojemu je jedini kralj Isus Krist. 
Ovim putem vas molim da mi izađete u susret te mi omogućite zajedničku fotografiju s uzoritim kardinalom Josipom Bozanićem. Naime, tu zajedničku fotografiju bih objavio na svome Facebook profilu isključivo s ciljem kako bi hrvatska javnost mogla vidjeti da uzoriti kardinal Josip Bozanić podržava moj rad. 
Kako mi je stalo da fotografija bude kvalitetna, molim vas da mi javite vrijeme fotografiranja kako bih mogao osigurati vrhunskog fotografa.

Hvala vam unaprijed, a u ičekivanju vašeg cijenjenog odgovora ovaj upit ću objaviti na svome Facebook profilu kako bi se moji prijatelji mogli zajedno sa mnom radovati budućem fotografiranju, a možda potaknem neke od njih te i oni zatraže zajedničku fotografiju kao potporu njihovom radu.

Svako dobro,

Elvis Duspara, župljanin župe Svetog Ivana Nepomuka, Stupnik-Lučko

Izvor: Dnevno.hr

PODIJELI