Film PROSLAVIMO BLAGDAN U MIRU stiže u Hrvatsku!

21

Dragi prijatelji!

S velikom radošću želimo podijeliti s Vama vijest o novom filmu španjolskoga redatelja Juana Manuela Cotela, autora poznatih filmova MARIJINA ZEMLJA ili NAJVEĆI DAR, uspješno prikazanih i u Hrvatskoj.

PROSLAVIMO BLAGDAN U MIRU prekrasna je glazbena komedija za cijelu OBITELJ, koja je kao jedno od velikih iznenađenja španjolske kinematografije prikazana na Božić 2021.

Ovaj film, koji je financiralo više tisuća ljudi preko crowdfundinga, uspio se nekoliko tjedana održati na TOP ljestvici od 10 najgledanijih filmova, mjereći se s velikim produkcijama Hollywooda u jednom od najkonkurentnijih razdoblja u godini.

Ove 2022. godine priprema svoju međunarodnu avanturu te će se ovoga Božića premijerno prikazivati u 17 zemalja, uključujući Hrvatsku, gdje će igrati od 16. studenog.2022. Ovo nije prvi put da Infinito + 1, produkcijska kuća koju vodi Juan Manuel Cotelo, uspijeva iznenaditi filmsku industriju.

Njegove prethodne 4 produkcije prikazane su u 39 europskih zemalja i Americi, koje su također kupile velike digitalne platforme.

Na službenoj web stranici moći ćete vidjeti sinopsis, trailer i mnogo više informacija o našem filmu PROSLAVIMO BLAGDAN U MIRU.

Srdačno Vas pozdravljamo i zahvaljujemo!

INFINITO + 1 HRVATSKA
https://proslavimoblagdanumiru.com/
https://fb.watch/gn-8cYpM-K/
https://www.youtube.com/watch?v=NTURGE9E1OY

U medijima u svijetu:
https://www.religionenlibertad.com/cultura/260663862/exitosa-comedia-tengamos-fiesta-en-paz-salta-resto-mundo-15-paises-estrenaran.html
https://es.aleteia.org/2021/10/27/tengamos-la-fiesta-en-paz-una-pelicula-de-la-familia-de-la-navidad-y-del-amor-que-salva/
https://www.aciprensa.com/noticias/esta-pelicula-llena-de-humor-da-valiosa-leccion-sobre-como-resolver-conflictos-en-la-familia-95281
https://www.cope.es/emisoras/andalucia/cordoba-provincia/cordoba/noticias/tengamos-fiesta-paz-una-pelicula-que-refuerza-los-lazos-familiares-20211130_1650049

PODIJELI