Dragi moji,
voljela bih s vama podijeliti dva svoja svjedočanstva.

Prvo svjedočanstvo: pronalazak srodne duše. Godinama sam patila, bila u lošim vezama i saznala za molitvu svete Marte. Molila sam svih devet utoraka, u to vrijeme Bog me kušao, upoznala sam mnoge dečke, ali niti jedan nije bio pravi.
Dok na sami sedmi utorak nije naišao moj sadašnji suprug. Zavoljeli smo se, izgurali sve nedaće, mržnju njegove familije, nakon tri mjeseca veze se zaručili i ove godine u svibnju vjenčali. Sada smo u lijepom braku. Financijski nam je teško, ali uvijek odnekud kapne koja kuna i izguramo mjesec. Nadam se da kada budemo spremni i kada Bog odluči, da ćemo imati dijete, trudimo se, ali još ništa, nema veze, vidi Bog da nam je sada teško i da ima vremena, zna On kada će doći pravo vrijeme da nam pokloni tj. podari maleno djetešce, ako bude djevojčica zvat će se MARTA.

Drugo svjedočanstvo: Sveta Rita
Studirala sam na zdravstvenom fakultetu, dvije godine se patila sa anatomijom. Saznala sam za svetu Ritu, sveticu nemogućega, molila se svim srcem njoj imala krunicu u ruci, pala pismeni, otišla na usmeni i dobila dobar (3). Bila sam neizmjerno sretna jer sam znala da mi je pomogla.
Prijateljica koja je puno učila rekla je da ja molim prazne molitve i rekla, ajde idem i ja probati, nasmijala se sarkastično i naravno pala, odustala od fakulteta. Ista ta mi je trebala biti vjenčana kuma i zbog toga me zamrzila. Ali neka – Bog dao Bog oduzeo, upoznala sam druge prijatelje.
Prave prijatelje.
Božji blagoslov svima!

Ivana R.

PODIJELI