Opet jutro orosilo travu. Ulipšalo Hrvatsku mi malu i njezine vridne ljude. Za sve Ti fala dragi Bože. Još nas pivci u zoru tu bude, sve baš živo pa i nas te ljude. Božja ruka stvorila Hrvatsku, da je voli i to dobro znamo i sve ljude što u njoj postoje. Božija bića ja virujem da nas sva ta vole. Zato Bože molim Te iz srca i iz ove moje male Duše. Čuvaj sve što Hrvatskoj pripada a najviše njezine te ljude. Nedaj zlima da je opet taru i s mržnjom da je oni ruše. Jer sve naše Bože Stvoritelju pripadaju Tebi naše Duše. Ulij Ljubav u sve Duše a i srca i nek ovaj svit od Ljubavi puca. A posebno svi Hrvati moji, to Te moje malo srce moli. Amen! Aleluja.

31.07.2019. Brat Bojan Kožica

 

 

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca

Molitve napisane za domovinu Hrvatsku je inicijativa pokrenuta od branitelja a svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

 

FACEBOOK STRANICA

 “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca “

Poštovani i dragi čitatelji i pratitelji portala PUT,ISTINA I ŽIVOT,
ako vjeruješ u Boga i ako voliš i moliš za svoju domovinu Hrvatsku,sve “Molitve za domovinu Hrvatsku napisane iz srca” možete pročitati i na Facebook stranici “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” Pozivamo vas da posjetite Facebook stranicu.

Ulaz na Facebook stranicu klikni na sličicu

 

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

 

 

 

 

PODIJELI