FOTO:J.Jurčević/www.put-istina-zivot.com/

Isuse,pomozi Hrvatima i svim građanima naše domovine Hrvatske da žive u slozi i zajedništvu i oslobodi ih od svih zala.Posebno Te molimo da se oslobodimo od bogopsovke,svih vrsta prokletstava,zavisti i ljubomore.Neka svaki Hrvat i svaki građanin Hrvatske misli na svoga bližnjega kao na samoga sebe.”Svaki od nas neka ugađa bližnjemu,da napredujemo u dobru.” ( Rimljanima 15,2 ).Našim bližnjima su potrebne riječi utjehe i ohrabrenja a umjesto ogovarana i blaćenja bližnjih neka se u našoj Hrvatskoj ljube bližnji onako kako Ti ljubiš Isuse…Kada se obnovimo duhovno tada ćemo se obnoviti, demografski i gospodarski.Obnovi nas Isuse! Hvala Ti Isuse!

( PUT,ISTINA I ŽIVOT – 05.09.2020. )

 

„Ti si blagoslovio zemlju, zalio si je i bogato napunio potokom Božjim punim vode; daješ da joj uspijeva žito; tako si je opremio“.

( Psalam 65, 9 )

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca

FOTO: PUT,ISTINA I ŽIVOT

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca
Molitve napisane za domovinu Hrvatsku je inicijativa pokrenuta od branitelja a svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

FACEBOOK STRANICA

 “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca “

Poštovani i dragi čitatelji i pratitelji portala PUT,ISTINA I ŽIVOT,
ako vjeruješ u Boga i ako voliš i moliš za svoju domovinu Hrvatsku,sve “Molitve za domovinu Hrvatsku napisane iz srca” možete pročitati i na Facebook stranici “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” Pozivamo vas da posjetite Facebook stranicu.

Ulaz na Facebook stranicu klikni na sličicu

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

PODIJELI