Posveta Hrvatske i hrvatskog naroda Bezgrješnom Srcu Marijinom

Preljubljena i premila Majko mojega Spasitelja Isusa Krista i moja Majko Marijo, Tvom Bezgrješnom Srcu sada i zauvijek povjeravam i izručujem samoga sebe, svoju obitelj, rodbinu, prijatelje, poznanike, sve one koji su po Tvojoj majčinskoj ljubavi bili ili će tek biti dio mojega života. Molim Te, Majko, uvedi nas duboko u nutrinu Tvog Bezgrješnog Srca, koje neka nam bude vječno utočište i boravište. Tu neka ostanemo i mi i cijeli hrvatski narod, kako bi nas bez prestanka grijala ljubav Tvojega Bezgrješnog Srca I Presvetog Srca Isusovog, da bismo bili sačuvani od sebičnosti, nasilja i mržnje. Neka nikakva tama i hladnoća srdaca ne uspore i ne zaustave rast Kraljevstva Tvoga Bezgrješnog Srca u našoj Domovini i u cijelom svijetu. Neka se u svima nama, u našim obiteljima, u našim župama, u svim mjestima u kojima žive Tvoja djeca, osobito ona koja Te ne poznaju i ne ljube, u našoj Hrvatskoj i u svim zemljama svijeta, ostvari obećana pobjeda Tvoga Bezgrješnoga Srca. Neka tako bude.

( Molitvu prema nadahnuću napisao Zlatko Marinac – 19.07.2020. )

 

“Jer nije nam se boriti protiv krvi i mesa, nego protiv Vrhovništava, protiv Vlasti, protiv upravljača ovoga mračnoga svijeta, protiv zlih duhova po nebesima.”

( Poslanica Efežanima 6,12 )

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca

Molitve napisane za domovinu Hrvatsku je inicijativa pokrenuta od branitelja a svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

FACEBOOK STRANICA

 “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca “

Poštovani i dragi čitatelji i pratitelji portala PUT,ISTINA I ŽIVOT,
ako vjeruješ u Boga i ako voliš i moliš za svoju domovinu Hrvatsku,sve “Molitve za domovinu Hrvatsku napisane iz srca” možete pročitati i na Facebook stranici “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” Pozivamo vas da posjetite Facebook stranicu.

Ulaz na Facebook stranicu klikni na sličicu

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

PODIJELI