FOTO:J.Jurčević/www.put-istina-zivot.com/

Oče nebeski hvala ti za tvoju ljubav i milost.
Ti si zauvijek vjeran i dobar.
Ti ljubiš nas narod i zemlju.
Zato te molimo Oče naš, da izliješ svoju milost na ovaj narod. Pohodi nas Gospodine snažno tvojim Svetim Duhom..
Omekšaj srca ljudi. Privuci nas k sebi jako. Molimo te za konkretne preokrete u Hrvatskoj. Molimo za radikalne i trajne promjene.. Oče molimo da tvoja ruka dotakne svaku pojedinu osobu u nas. Molimo te da govoriš u srca ljudi Bože. Govori u srca onih koji upravljaju zemljom Gospodine kako bi došla pravednost i napredak. Zapuši snažno Duše Sveti. Polomi i pokidaj sve nametnute barijere, strahove, laži, nepravde . Daj da te tvoj narod slavi u Duhu i Istini. Natopi nam zemlju svojom milošću i ljubavlju… Neka tvoje kraljevstvo dođe.. Isuse ti vladaj u našoj zemlji, tvoja Riječ…
Hvala ti na svemu.. Ljubimo te i slavimo.. Hvala ti za sve sto činiš i daješ nam sada. U Isusovo ime Amen…

Zack Benjamin Lenkert

 

 

 

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca

Molitve napisane za domovinu Hrvatsku je inicijativa pokrenuta od branitelja a svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

 

FACEBOOK STRANICA

 “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca “

Poštovani i dragi čitatelji i pratitelji portala PUT,ISTINA I ŽIVOT,
ako vjeruješ u Boga i ako voliš i moliš za svoju domovinu Hrvatsku,sve “Molitve za domovinu Hrvatsku napisane iz srca” možete pročitati i na Facebook stranici “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” Pozivamo vas da posjetite Facebook stranicu.

Ulaz na Facebook stranicu klikni na sličicu

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

 

 

PODIJELI