HVALA TI NA DARU VJERE U TEBE I NAŠU KATOLIČKU CRKVU

– Dobri Bože, možda smo mala zemljica po nečijim mjerilima, ali su naša srca za Tebe velika! Od samih naših početaka vjerni smo Tebi i po Tebi, Tvojem Sinu i našoj Gospi želimo živjeti i darovati se. Kroz sva stoljeća, ma koliko nam Te branili, rušili nam crkve, zabranjivali molitve, mi nismo posustali, zaboravili Te niti posumnjali da Si uz nas, da nas čuvaš. I nismo zaboravili zahvaljivati Ti na svemu. Koliko je čvrsta naša vjera potvrđuju i preko 20 Marijanskih svetišta! Bezbrojne crkve i raspela! Procesije! Hodočašća! Molitvene zajednice! Duhovni koncerti koji okupljaju tisuće i tisuće ljudi u molitvi i slavljenju! Razna čudesa po kojima nam se prikazuješ, bezbrojni osobni zavjeti, zahvale i svjedočanstva svima nama otvaraju srca da Te još više ljubimo i svjedočimo, na Tvoju Slavu.
Da je naša vjera prepoznata i od drugih zemalja dokazuje i to da nas je kao samostalnu Hrvatsku među prvima priznao upravo Vatikan.
Dobri Bože, hvala ti na svakom raspelu, na svakoj i najmanjoj crkvici i kapelici kao i na velebnim katedralama i svetištima širom naše domovine! Hvala Ti što na toliko puno mjesta imamo priliku kleknuti pred našim Spasiteljem.
Hvala Ti što nam srca kucaju u ritmu Tvoje Ljubavi! Ne dopusti da se ikada odijelimo od Tebe!

LIJEPO NAM JE TU, BOŽE! HVALA TI!

Lidija Jagarić

 

Slika. bl.Alojzije Stepinac

“Moramo svuda upozoravati i učiti, da sveti zanos i plemenito oduševljenje u izgrađivanju temelja mlade Države Hrvatske bude nadahnut strahom Božjim i ljubavlju za Božji zakon i njegove zapovijedi, jer će samo na Božjem zakon, a ne na lažnim načelima ovoga svijeta Država Hrvatska moći biti izgrađena na čvrstom temelju.”

Blaženi Alojzije Stepinac

Ti si blagoslovio zemlju, zalio si je i bogato napunio potokom Božjim punim vode; daješ da joj uspijeva žito; tako si je opremio“.

( Psalam 65, 9 )

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca

FOTO: PUT,ISTINA I ŽIVOT

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca
Molitve napisane za domovinu Hrvatsku je inicijativa pokrenuta od branitelja a svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

FACEBOOK STRANICA

 “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca “

Poštovani i dragi čitatelji i pratitelji portala PUT,ISTINA I ŽIVOT,
ako vjeruješ u Boga i ako voliš i moliš za svoju domovinu Hrvatsku,sve “Molitve za domovinu Hrvatsku napisane iz srca” možete pročitati i na Facebook stranici “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” Pozivamo vas da posjetite Facebook stranicu.

Ulaz na Facebook stranicu klikni na sličicu

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

 

PODIJELI