FOTO:Damir Bićanić /www.put-istina-zivot.com

Najčednije Srce svetoga Josipa, danas Ti posvećujem i Tvom zagovoru povjeravam supružnike, obitelji, sve tražitelje posla, radnike i poslodavce. Spomeni se svojega napora, što si ga morao podnijeti morao podnijeti najprije na dugom putovanju prema Betlehemu, a onda i radi bijega u Egipat. Molim Te,.uzmi pod svoje okrilje i zaštitu sve putnike, sve one koji odlaze iz Hrvatske u potrazi za poslom koji će im omogućiti da obitelji o kojima brinu ne oskudijevaju u svemu onome što im je potrebno za život. Povjeravam Ti sve one koji ostaju čekajući skori povratak svojih voljenih. Neka ustrajnost koja Te vodila u potrazi utočišta za svoju obitelj, bude primjetna svima koji traže mjesto za stanovanje, osobito mlade obitelji i one koji su u opasnosti da zbog različitih situacija i okolnosti ostanu bez krova nad glavom. Zbog opetovanog odbijanja i zatvorenih vrata na koja ste toliko puta naišli, a ipak nisi malaksao u vjeri i pouzdanju, povjeravam Ti sve one koji trpe zbog nepovjerenja i nerazumijevanja drugih u bilo kojem odnosu. Sjeti se koliko si se trudio dom svoje nazaretske Obitelji učiniti čim više ugodnijim, blagoslovi sve naše obitelji, rođake, prijatelje, poznanike, sav narod. Srce svetog Josipa, na kojem je odmarao, smiješio se i spavao maleni Isus, podaj svako blagostanje hrvatskom narodu. Blagoslovljene ruke svetog Josipa, od kojih je Isus primio sve pouke o radu, povjeravam Ti svaki segment rada. Neka se i poslodavci i radnici odnose odgovorno prema evanđeoskim zahtjevima čestitosti, iskrenosti, poštenja, koje svaki rad kao dioništvo u Božanskom stvaranju, sadrži, da bi svaki pa i najmanji trud bio prepoznat i konačno nagrađen vječnom nebom. Srce Svetog Josipa koje si spokojno počivalo u nazočnosti Kristovoj kod svoje svete smrti, izmoli uživati taj isti mir svim umirućima i nama u posljednjem času.

 

 ( Zlatko Marinac – 28.09.2020.)

 

„Ti si blagoslovio zemlju, zalio si je i bogato napunio potokom Božjim punim vode; daješ da joj uspijeva žito; tako si je opremio“.

( Psalam 65, 9 )

 

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca

FOTO: PUT,ISTINA I ŽIVOT

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca
Molitve napisane za domovinu Hrvatsku je inicijativa pokrenuta od branitelja a svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

FACEBOOK STRANICA

 “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca “

Poštovani i dragi čitatelji i pratitelji portala PUT,ISTINA I ŽIVOT,
ako vjeruješ u Boga i ako voliš i moliš za svoju domovinu Hrvatsku,sve “Molitve za domovinu Hrvatsku napisane iz srca” možete pročitati i na Facebook stranici “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” Pozivamo vas da posjetite Facebook stranicu.

Ulaz na Facebook stranicu klikni na sličicu

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

PODIJELI