Isuse,potakni hrvatske političare kao i poslodavce da odbace laž i da počnu govoriti istinu jer Ti si Isuse istina a istina razotkriva laž.Hrvatska kao i svi građani koji žive u njoj vape za istinom jer Tvoja se istina Gospodine Isuse odupire svim prijevarama a kao što znaš narod je prevaren i osiromašen.Gospodine,neka se Hrvatska i svi hrvatski političari i moćnici obrate i neka služe Tebi i narodu Božjem i našoj domovini Hrvatskoj…Molimo Te!

Kad god ( sotona ) govori laž,govori svoje vlastito,jer je lažac i otac laži.

 ( Ivan 8,44 )

Hvala Ti Isuse jer nas oslobađaš od duha laži! Zemljo Hrvatska Bog te blagoslovio!

 

( PUT,ISTINA I ŽIVOT – 29.11.2020. )

 

 

Ti si blagoslovio zemlju, zalio si je i bogato napunio potokom Božjim punim vode; daješ da joj uspijeva žito; tako si je opremio“.

( Psalam 65, 9 )

 

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca

FOTO: PUT,ISTINA I ŽIVOT

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca
Molitve napisane za domovinu Hrvatsku je inicijativa pokrenuta od branitelja a svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

FACEBOOK STRANICA

 “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca “

Poštovani i dragi čitatelji i pratitelji portala PUT,ISTINA I ŽIVOT,
ako vjeruješ u Boga i ako voliš i moliš za svoju domovinu Hrvatsku,sve “Molitve za domovinu Hrvatsku napisane iz srca” možete pročitati i na Facebook stranici “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” Pozivamo vas da posjetite Facebook stranicu.

Ulaz na Facebook stranicu klikni na sličicu

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

PODIJELI