ISUSE, znam da TI voliš nas Hrvate koji se jako ponosimo što smo u većini katolici.

FOTO:J.Jurčević/www.put-istina-zivot.com

Uspkos našem većinskom katoličanstvu naš narod je bogopsovački narod. Druga Božja zapovijed glasi: “Ne izusti imena Gospodina Boga svoga uzalud!” (Izlazak 20,7). Ta zapovijed je objavljena cijelome čovječanstvu ali maleni hrvatski narod vrijeđa Boga,svoga Stvoritelja psujući Ga i vrijeđajući Ga na najgori način želeći na taj način pokazati da je velik narod koji se ne boji Boga. Kod mnogih Hrvata bogopsovka znači muškost i snagu i u mnogim društvima gdje se psuje Bog tu je najveći bogopsovač najveći muškarac. “Jezik je bogopsovača kao mač koji probada srce Božje!” (Sv.Bernard) i zato mnogi bogopsovači žaloste i ranjavaju Boga s svojom bogopsovkom. Osim što bogopsovka vrijeđa TEBE ISUSE i našega BOGA NEBESKOG OCA, bogopsovka i bogopsovači navlače prokletstvo na sebe, svoju obitelj i svoj narod. Blaženi Alojzije Stepinac je rekao: “Stidite se, psovači! Vaše su psovke najviše doprinjele, da su ovolike strahote (tj.rat i poraće) snašle našu divnu zemlju, i da im se još uvijek ne vidi kraja!”

ISUSE, znaš da smo prošli krvavi rat ali sada u miru umjesto da TI Hrvati zahvale na pobjedi i na miru, mnogi TE proklinju i psuju. Danas se pitamo je li gospodarska kriza, siromaštvo, ne ulazak mladih u brak i ne rađanje djece kao i masovno napuštanje i odlazak iz Hrvatske posljedica naših grijeha i bogopsovke?ISUSE, ako smo navukli bogopsovkom grijehe i prokletvo na narod molimo TE za obraćenje bogopsovača i da se počnu umjesto bogopsovke izgovarati Božji blagoslovi! HVALA TI ISUSE! ZEMLJO HRVATSKA BOG TE BLAGOSLOVIO!
( PUT,ISTINA I ŽIVOT – 02.07.2020. )

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca

Molitve napisane za domovinu Hrvatsku je inicijativa pokrenuta od branitelja a svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

 

FACEBOOK STRANICA

 “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca “

Poštovani i dragi čitatelji i pratitelji portala PUT,ISTINA I ŽIVOT,
ako vjeruješ u Boga i ako voliš i moliš za svoju domovinu Hrvatsku,sve “Molitve za domovinu Hrvatsku napisane iz srca” možete pročitati i na Facebook stranici “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” Pozivamo vas da posjetite Facebook stranicu.

Ulaz na Facebook stranicu klikni na sličicu

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

PODIJELI