Dragi Bože, dozvolio si nam da imamo svoju lipu domovinu Hrvatsku. Jest da je prošlo mnogo stoljeća i da je proliveno mnogo nevine krvi. Zato Te molim da je zaštitiš sa svojom bezuslovno Ljubavi i pravednom rukom sa kojom si nas iztkao iz praha i udahnuo samog Sebe u naše to čudovito tijelo. Podari nam svoj Mir kako bi u miru mogli da živimo sa svim narodima i narodnostima koji skupa žive sa nama a pogotovo sa svim našim susjedima a i šire, kako bi ojačali Vjeru, Utjehu i Ljubav u sve ljude ovoga svjeta. Ja Te molim, ja Te volim Tvoj ponizni i grešni sluga brat: Bojan Kožica. Amen! Aleluja!

Brat Bojan Kožica

 

“Jer nije nam se boriti protiv krvi i mesa, nego protiv Vrhovništava, protiv Vlasti, protiv upravljača ovoga mračnoga svijeta, protiv zlih duhova po nebesima.”

( Poslanica Efežanima 6,12 )

 

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca

Molitve napisane za domovinu Hrvatsku je inicijativa pokrenuta od branitelja a svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

 

FACEBOOK STRANICA

 “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca “

Poštovani i dragi čitatelji i pratitelji portala PUT,ISTINA I ŽIVOT,
ako vjeruješ u Boga i ako voliš i moliš za svoju domovinu Hrvatsku,sve “Molitve za domovinu Hrvatsku napisane iz srca” možete pročitati i na Facebook stranici “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” Pozivamo vas da posjetite Facebook stranicu.

Ulaz na Facebook stranicu klikni na sličicu

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

PODIJELI