MOLITVA ZA DOMOVINU HRVATSKU!

Hvala Ti Hrvatska moja
Jer si mi ko Majka bila,
I uvik ćeš mi Majka biti
To ne želim i neću kriti.

U njedrima tvojim ja sam
Bio malo tvoje dite,
Odrastao sam u čovika
I ostvario želje skrite.

I dok sada side nosim
To godine učiniše,
Ali evo moje pero
Iz Ljubavi tebi piše.

Volio sam i volit ću
Tvoja brda a i polja,
I neka se Domovino
Uvik vrši Božija volja.

Ma di bio navom svitu
U srcu si mome mila,
Uvik ću se zate molit
Da si meni sritna, živa!

20.12.2020. Brat Bojan.

 

 

Lipo je biti Hrvat a još ako si mlad. Bože blagoslovi mlade uvik u buduće i sad. I da uđu slobodno sa Tvojom Ljubavlju u brak. A Ti da ih nagradiš sviju sa djecom i da im budeš uvjek drag. Ne dopusti da nam mladi odlaze u tuđi svjet i da tamo lome krila i prekinu svoj slobodni let. Daj im mudrosti i snage pa da svaki u svojoj domovini Hrtvatskoj ostane. AMEN! 

Brat Bojan Kožica

Ti si blagoslovio zemlju, zalio si je i bogato napunio potokom Božjim punim vode; daješ da joj uspijeva žito; tako si je opremio“.

( Psalam 65, 9 )

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca

FOTO: PUT,ISTINA I ŽIVOT

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca
Molitve napisane za domovinu Hrvatsku je inicijativa pokrenuta od branitelja a svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

FACEBOOK STRANICA

 “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca “

Poštovani i dragi čitatelji i pratitelji portala PUT,ISTINA I ŽIVOT,
ako vjeruješ u Boga i ako voliš i moliš za svoju domovinu Hrvatsku,sve “Molitve za domovinu Hrvatsku napisane iz srca” možete pročitati i na Facebook stranici “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” Pozivamo vas da posjetite Facebook stranicu.

Ulaz na Facebook stranicu klikni na sličicu

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

PODIJELI