UPUTI SVAKI DAN: “Blagoslov domovini Hrvatskoj!”

339
FOTO:J.Jurčević/www.put-istina-zivot.com/
Autor: PUT,ISTINA I ŽIVOT

 

Hrvatska je napaćena zemlja – ne samo od raznih osvajača kroz povijest, nego i od rana uzrokovanih našim bogopsovkama i proklinjanjem naše domovine Hrvatske. Niti jedan narod na svijetu ne mrzi vlastitu državu kao nemali broj Hrvata. Svakodnevno je proklinju, mrze, zazivaju prošla vremena gdje je naša Hrvatska nekada bila u okovima, svezana i napaćena, ali za pojedince sretna. Pitamo se zašto je to tako?

Danas imamo Hrvatsku ali onakvu kakvu velika većina nije htjela.Ljudi iz nje odlaze. Jedni iz potrebe i egzistencijalnih problema, a drugi jer je ne vole i ne žele. Jesmo li stvarno prokleti? Što se to događa s našim narodom? Imamo Hrvatsku ali je ne trebamo. Zašto? Jer nemamo pravo na normalan život. Volimo je i trpimo u njoj, poniženi smo ali je ljubimo i volimo. Sirotinja kopa po kantama za smeće, tražeći odbačeni komad kruha ali Hrvatsku ne mrzi. Trpi, šuti i ljubi Hrvatsku ali ima onih kojima Hrvatska ne znači ništa. Dobro žive i materijalnoga imaju za sedam ovozemaljskih života i domovina im je imovina, ne vole je i iskorištavaju je.
Jesmo li mi Hrvati još pod prokletstvom koje je izrekao kralj Dmitar Zvonimir? Je li nam je teško moliti?Velikoj većini da, jer je lakše psovati, pljuvati, proklinjati, optuživati za sve i svašta. Nemojmo mrziti našu Hrvatsku, ljubimo je i nosimo je u srcu, molimo za nju da neprijatelj odstupi s njezina prijestolja i da svaki neprijatelj bude zaslijepljen svjetlom istine.
Neka Gospodin blagoslovi jezike bogopsovač kako bi umjesto bogopsovke izgovarali blagoslove. Podari nam Bože pravedne političare koji će se boriti za istinu i za bolji život a najviše za malene, pogažene, ponižene i obespravljene. Pomozi nam da cijenimo tuđe žrtve a najviše žrtve branitelja jer su mnogi položili život u temelje naše Hrvatske. Oslobodi nas od grijeha ljubomore i našu mržnju pretvori u ljubav.
Neka uskrsne naše gospodarstvo i neka svatko dobije posao i plaću s kojom će živjeti normalno i dostojno. To možemo sve postići kada se odreknemo zla i kada budemo živjeli u skladu s istinom. Laž i istina ne idu skupa i zato nam je potrebna istina kako bi otvorila vrata Božjem blagoslovu. I sada vas sve pozdravljam i šaljem blagoslov koji je Sveti Ivan Pavao II izgovorio u Zadru 09.06.2003.godine – “Zemljo Hrvatska Bog te blagoslovio!” i neka Hrvatska živi vječno!

Izvor: www.put-istina-zivot.com

 

PODIJELI