Isuse,znaš dobro da je svijet u moralnoj krizi i da je nastala inflacija nemorala i zla u svijetu.Ljudi tjeraju nekakvu svoju modu i izmišljaju bogove po svojoj mjeri,žele da svijetom zavlada new age i da usklade tebe po svojoj mjeri.Hvala ti Isuse na svim dobrim ljudima,istinskim vjernicima i kršćanima koji su osviješteni kao kršćani i koji svoj život ne usklađuju po modi nego po Deset Zapovijedi Božjih i u skladu s Evanđeljem.Hvala ti na toj hrabroj manjini koja je prepuštena tebi Gospodine i tvojoj volji.Hvala ti Isuse jer djeluješ preko te manjine i što uslišavaš njihove molitve i što preko njihovih molitvi zalutale duše vraćaju tebi i na tvoj put…Neka ti je vječna hvala i slava Isuse!

Na svemu zahvaljujte;jer je to Božja volja u Kristu Isusu za vas.

( 1 Solunjanima 5,18 )

 

( PUT,ISTINA I ŽIVOT – 17.08.2020. )

 

 

 

ZAHVALA GOSPODINU ISUSU IZ DUBINE SRCA: “Hvala Ti Isuse…”

PUT,ISTINA I ŽIVOT

Poštovana i draga braćo i sestre u Kristu! Ovdje možete ostavljati vaše molitvene zahvale koje će se čitati pred Presvetim u nekoliko molitvenih zajednica. Vašu zahvalu napišite iz srca i svojim riječima. Započnite npr. ovako “Hvala Ti Gospodine Isuse…(dalje napišite svojim riječima). Vašu molitvenu zahvalu pošaljite na email adresu [email protected] a mnoge ćemo objaviti i ovdje na portalu. Nikada ne smijemo zaboraviti zahvaljivati Isusu jer On je naš PUT, ISTINA I ŽIVOT…HVALA TI I SLAVA ISUSE!

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

PODIJELI