Najsnažnije u ljudskom srcu je kada čovjek otvori srce za Gospodina Isusa i kada Isus zavlada s ljudskim srcem.Tada Gospodin Isus pobjeđuje i upravlja srcem i ljudskim životom.On koji je Kralj nad kraljevima pobjeđuje u svakoj životnoj borbi u kojem dobro pobjeđuje zlo.Hvala ti Isuse za pobjedu u našem srcu i Hvala ti Isuse jer tvoja volja pobjeđuje našu volju i zato naš život ide u dobrom smjeru.Hvala ti Isuse što od tebe prihvaćamo to je najbolje za naš život i naše spasenje.Gospodine Isuse,koliko tugujemo radi naše sebičnosti a ti imaš radost koju možemo prihvatiti ali pod uvjetom da prihvatimo tvoju volju…Upravo radi toga HVALA TI ISUSE!

 

Na svemu zahvaljujte;jer je to Božja volja u Kristu Isusu za vas.

( 1 Solunjanima 5,18 )

 

 

( PUT,ISTINA I ŽIVOT – 07.08.2020. )

 

 

ZAHVALA GOSPODINU ISUSU IZ DUBINE SRCA: “Hvala Ti Isuse…”

PUT,ISTINA I ŽIVOT

Poštovana i draga braćo i sestre u Kristu! Ovdje možete ostavljati vaše molitvene zahvale koje će se čitati pred Presvetim u nekoliko molitvenih zajednica. Vašu zahvalu napišite iz srca i svojim riječima. Započnite npr. ovako “Hvala Ti Gospodine Isuse…(dalje napišite svojim riječima). Vašu molitvenu zahvalu pošaljite na email adresu [email protected] a mnoge ćemo objaviti i ovdje na portalu. Nikada ne smijemo zaboraviti zahvaljivati Isusu jer On je naš PUT, ISTINA I ŽIVOT…HVALA TI I SLAVA ISUSE!

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

 

PODIJELI