Srce mi je danas osamljeno i tužno,klonuo sam potpuno duhom i umoran sam od svih životnih neuspjeha.Ništa mi u životu ne ide od ruke i nikako da i ja okusim mrvicu radosti i sreće.Ono što mi jedino ostaje to si ti Isuse,znam da činiš čudesa i da ti možeš sve loše promijeniti u dobro.Hvala ti Isuse jer vjerujem da ćeš razvedriti moje srce i da će svi tamni oblaci tuge i osamljenosti nestati uz tvoju pomoć.Hvala ti Isuse jer ti si vedrina koja obasjava tugu moga srca i Hvala ti Isuse jer me nećeš ostaviti tužnog i samog.Vjerujem da ćeš me usrećiti i ispuniti svojom radošću i da ćeš mi pomoći da moj život konačno bude sretan…HVALA TI ISUSE!

Na svemu zahvaljujte;jer je to Božja volja u Kristu Isusu za vas.

( 1 Solunjanima 5,18 )

 

( PUT,ISTINA I ŽIVOT – 27.07.2020. )

 

 

ZAHVALA GOSPODINU ISUSU IZ DUBINE SRCA: “Hvala Ti Isuse…”

Poštovana i draga braćo i sestre u Kristu! Ovdje možete ostavljati vaše molitvene zahvale koje će se čitati pred Presvetim u nekoliko molitvenih zajednica. Vašu zahvalu napišite iz srca i svojim riječima. Započnite npr. ovako “Hvala Ti Gospodine Isuse…(dalje napišite svojim riječima). Vašu molitvenu zahvalu pošaljite na email adresu [email protected] a mnoge ćemo objaviti i ovdje na portalu. Nikada ne smijemo zaboraviti zahvaljivati Isusu jer On je naš PUT, ISTINA I ŽIVOT…HVALA TI I SLAVA ISUSE!

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

PODIJELI